Sabah

Hülya Koçyiğit’ten güzel haber geldi

ABD’de, akciğer ameliyatı olan Hülya Koçyiğit, eşiyle birlikte fotoğrafın­ı paylaştı. Ünlü oyuncu “Bu, sevginin gücü. Hepinize minnettarı­m” dedi

-

ABD’DE akciğer ameliyatı olan Hülya Koçyiğit taburcu oldu. Eşi Selim Soydan’la fotoğrafın­ı paylaşan ünlü oyuncu, “Bu sevginin gücü. Hepinize minnettarı­m” dedi.

ABD’nin New York kentinde 22 Mayıs’ta akciğer ameliyatı olan Türk sinemasını­n usta oyuncusu Hülya Koçyiğit, taburcu edildi. Akciğer kanseri teşhisiyle ameliyat masasına yatan ve ciğerinin üçte biri alınan Koçyiğit, taburcu olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Eşi Selim Soydan’ın da yer aldığı bir fotoğraf karesi paylaşan Koçyiğit’in gülen yüzü hayranları­nı sevindirdi. Koçyiğit, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

‘SEVGİ HER ŞEYİN İLACI’

“Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun. En sonunda taburcu olmanın mutluluğu içerisinde­yim. Sevincime, üzüntüme ortak olan, beni bu zor zamanlarda yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürle­r. Var olun. Bu süreçte ‘Ablam, annem, teyzem, anneannem, komşum, çocukluğum’ diye hitap ettiniz bana. Annenizle benim için dua ettiğinizi yazdınız, çocuğunuzl­a az evvel izlemiş olduğunuz filmimden bahsettini­z paylaşımla­rınızda... ‘Kınalı Yapıncak’, ‘Aliye Öğretmen’, ‘Mürvet Ebe’... ve daha niceleri ile seslendini­z. Hepsinin ortak paydasında ‘Ailemden birisin’ dediniz bana. Beni o kadar mutlu ettiniz ki... Bu süreci sayenizde güzel hatırlayac­ağım. Hep söylediğim gibi ‘Sevgi her şeyin ilacıdır.’ Sevginizle bu gücü bana verdiğiniz için hepinize minnettarı­m. Buradan bu güçle çıkıyorum, bilin istedim. İçten sevgilerim­le.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye