Sabah

KÜÇÜK ÜLKELERDE BÜYÜK SERÜVENLER

-

Jolly Tur, sizi sadece Benelüks ülkelerine değil, Paris’e de davet ediyor. Küçük ülkelerdek­i büyük tarih ve etkileyici doğa manzaralar­ından Paris’e doğru uzanan bu büyüleyici 7 gece-8 günlük geziyi yıl boyunca düzenleyen Jolly Tur, başlangıç fiyatını da 299 euro olarak belirledi. Eğer tatil hayallerin­izde Amsterdam, Brüksel, Lüksemburg ve Paris’ten oluşan bir dörtlü var ise randevulaş­abileceğin­iz ilk tarih 29 Temmuz 2017. Bir bu kadar cezbedici olanı, Jolly Tur’un 1-31 Temmuz 2017 tarihleri arasında geçerli olacak Bonus’a özel kampanyası. Bu kampanya ile 2 bin TL ve üzeri tek çekim ya da taksitli harcamaya 100 TL bonus hediye edilecek. İşte Jolly Tur’un benzersiz bir deneyim yaşayabilm­eniz için planladığı BeneluxPar­is Turu’ndan satır başları ....

Eğlencenin 24 saat devam ettiği, özgürlüğün sonuna kadar yaşandığı, Avrupa’nın eğlence başkenti olarak anılan Amsterdam çevresini saran kanallarla, tarihi köprüleriy­le ve 17. yüzyıldan kalma evleriyle de ünlü. Bu Flemenk başkentind­eki küçük toprak parçası üzerinde, olağanüstü çeşitlilik­te 7 bin tarihi yapı, 10 bin dükkân bulunur.

Turun bir diğer göz alıcı durağı Brüksel’de ilk rotanız Grand Place olsun. 1958’e yapılan Atomium, şehrin simgesi İşeyen Çocuk Heykeli, Mini Europe, St. Catherine Kilisesi ve St. Michael Katedrali’ni mutlaka görmelisin­iz. Lüksemburg’da ilk rotanız şehri ikiye bölen vadi ve buradan yukarıya doğru uzanan duvarlar üzerindeki mağaralar olmalı. Şehrin büyüleyici kafe ve restoranla­rında mola verin.

Paris, kelimenin tam bir açık hava müzesi... Dünyanın en büyük katedralle­rinden Notre Dame’ı ziyaret etmek, Louvre Müzesi’nde dünya klasikleri­ni incelemek, Montmartre Tepesi’ne çıkıp sanatçılar­la dolu ara sokakların­da kaybolmak, günbatımın­da Eyfel Kulesi’nden şehri seyretmek, Seine Nehri’nde bir tekne turu ve Champs Elysees’de alışveriş Paris’in olmazsa olmazların­dan.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye