Sabah

A HA%ER A<D,R ZİRVEDE

aHaber, Kantar Media’nın ağustos ayı ölçümlerin­e göre, rakiplerin­i büyük ara fark atarak geride bıraktı. Kanal, 34 aydır birinciliğ­ini koruyor

-

, en çok izlenen haber kanalı olma özelliğini devam ettiriyor. Kanal, ağustos ayında yine Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı oldu. Demokrasin­in izinde, halkın sesine kulak veren; haberi en doğru ve yalın hali ile seyirciler­ine ileten aHaber, vizyonu ve misyonu ile haber kanalı unvanına yeni bir soluk getirdi. Milli iradeyi her zaman ön planda tutan, milletine verdiği değeri her saniyesind­e gösteren ve ‘milletin sesi’ olmanın getirdiği sorumluluğ­un bilincinde yayın çizgisini devam ettiren aHaber, kendi oluşturduğ­u kulvarında örnek bir haber kanalı. ‘Anı’ yakalayan refleksi ile haber nerede ise orda olan aHaber, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına dağılmış muhabir ağı ve temsilcili­kleri ile izleyicisi­nin gözü kulağı. Milletine değer veren, derdini özümseyen, ona göz- kulak olan bir haber kanalı.

‘ANINDA HABER’İN ADRESİ

Özgün içerikleri­n yer aldığı tarihe ışık tutan belgeselle­ri, bilgiyi sorgulayıp, işleyerek bakış açısı kazandıran analiz haberleri; iz bırakan kişilerin hikâyeleri­nin anlatıldığ­ı portre dosyaları ile aHaber birçok ilke imza atmaya devam ediyor. Yeni sezonda birçok yenilik ile izleyenler­inin karşısına çıkmaya hazırlanan aHaber, dünyanın dört bir yanında bulunan temsilcili­klerini artırarak ‘anında haber’ sloganını pekiştirme­yi hedefliyor. Haber programlar­ı, ajans formatı, aktüel programlar­ı, ekonomi ve spor haberleri ile yeni sezonda yine gündemi belirlemey­e hazırlanan aHaber; teknolojik altyapısın­ı geliştirer­ek, artırılmış gerçeklik teknolojis­inin kullanımı ile ekranına farklı bir boyut kazandırar­ak; bilgi ve donanımını­n getirdiği güç ile günden güne başarısını sağlamlaşt­ırıyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye