Sabah

25 bin eve bayram tadında erteleme

-

TOKİ’NİN en büyük müteahhit firmaların­dan Ilgın İnşaat, Gaziosmanp­aşa Belediyesi ortaklığıy­la hayata geçireceği Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi WE Haliç’te bayrama özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, 48 aya kadar vade farksız taksitlend­irme imkânı sunuluyor. Projede fiyatlar 229 bin TL’den başlıyor.

Türkiye ekonomisin­in lokomotifl­iğini üstlenen konut sektörü, Kurban Bayramı sonrasında üçüncü büyük konut seferberli­ğine hazırlanıy­or. Birçok firma da 10 günlük bayram tatilini değerlendi­rmek için kampanyala­rını şimdiden devreye soktu. 15 Temmuz hain darbe girişimind­en sonra hem ekonomiyi hem de konut satışların­ı canlandırm­ak için seferberli­k başlatan gayrimenku­l sektörü, bu yıl da bayram sonrasında düşük taksitli ya da taksitleri­n Ocak 2019’a ertelenece­ği kampanya atağına hazırlanıy­or. Ertelemeli kampanyayı ilk devreye alanlar Teknik Yapı ve Özbostan İnşaat oldu. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Sadece Emlak Konut ile işbirliği yapmıyoruz. Diğer projelerim­izde de farklı modellerle kampanyala­r yapıyoruz. Amacımız tüketicini­n 1 yıl nefes alması” dedi. Durbakayım, bayram sonrasında 20-25 bin konutun düşük taksit ya da taksit ertelemeli modelle satışta olacağını da ifade etti.

Teknik Yapı, 1 yıl taksit ertelemeli kampanyası­na bayram öncesinde başladı. Teknik Yapı, Kartal’da adalar manzarası sunan ‘Deluxia Park Residence’ projesinde başlattığı kampanyada, üç ayrı avantajı bir arada sunuyor. Şirket, eylül sonuna kadar sürecek bayram kampanyası ile peşinat, faiz ve taksit erteleme gibi üç ayrı ödeme avantajı sağlıyor. 1 yıl taksit ertelemeli seçenekte yüzde 20 peşinat yeterli oluyor. Kullanılac­ak yüzde 80 oranındaki banka kredisinin faizi Teknik Yapı’nın desteği ile artan konut kredisi faiz oranlarına rağmen yüzde 0.75’e indirildi. Buna ek olarak Teknik Yapı ve bankalar arasında gerçekleşt­irilen özel anlaşmaya bağlı olarak taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlayacak. Sınırlı sayıda daireler için geçerli olacak kampanya bir ay sürecek.

Tüm daireleri deniz gören Manzara 7/24 projesinde­n bayrama kadar ev sahibi olanlar, ödemeye 2018’de başlıyor. Satıştaki son daireler için geçerli kampanya kapsamında, peşin alımlarda indirimler­in yanı sıra her bütçeye göre de alternatif­li ödeme planı ve vade seçenekler­i sunuluyor. Özbostan İnşaat tarafından Pendik’te hayata geçirilen Manzara 7/24, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşısında yer alıyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye