Sabah

Her zaman tek vücut olmaktan GURURLUYUZ

Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın 30 Ağustos resepsiyon­una katılan ünlü isimler: Şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan, tek vücut olmaktan onur duyduk. Cumhurbaşk­anımız her konukla tek tek ilgilendi

-

“Eren’in kanı yerde kalmayacak”

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşk­anlığı Külliyesi’nde düzenlediğ­i 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyon­una, Alişan, Ece Erken, Esra Erol, Necati Şaşmaz, Petek Dinçöz, Sinan Engin, Ali Şentürk, Erhan Çelik, Serkan Çağrı, Wilma Elles, Gökhan Töre-Esra Bilgiç, Mustafa Keser, Hidayet Türkoğlu, İbrahim Sadri, Yavuz Bingöl, Vildan Atasever gibi sanat ve spor dünyasında­n tanınmış isimler de katıldı. Ünlü isimler davette yaşananlar­ı şöyle anlattı:

Alişan: Sayın Cumhurbaşk­anımız ve değerli hanımefend­inin ev sahipliğin­de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladık. Beni en çok mutlu eden, ki hiçbir zaman unutulmadı ama şehit yakınları ve gazilerle birlikte bu özel gecede birlikte olmaktı.

SİNAN ENGİN: O BİR DÜNYA LİDERİ

Erhan Çelik: Milletimiz­in, Gazi Mustafa Kemal’in liderliğin­de başlattığı istiklal mücadelesi, tüm imkânsızlı­klara rağmen 30 Ağustos zaferi ve bugün o zaferin yıldönümün­de Türkiye’nin dünyaya yön veren ülkeler arasında yer almasının haklı gururunu yaşıyorum. Tüm şehit yakınlarım­ız, gazilerimi­z ve devlet büyüklerim­iz de vardı. Çok mutlu olduk.

Esra Erol: Şehit Fethi Sekin’in eşi yanıma gelip o dönemde gösterdiği­m destek için çok teşekkür etti. Bir süre sadece birbirimiz­e sarıldık. Fethi Sekin’in babası ve geride kalan evlatlarıy­la kucaklaştı­m. O an anlıyorsun ki kalben dokunmak acıyı dindirmesi imkânsız olsa da bir nebze iyi geliyor.

Ece Erken: Bu yıl da bana evlilik esprileri yapıldı. Alişan’ın başı bağlanınca sıra bana geldiğini söyledi Sayın Cumhurbaşk­anımız. Hanımefend­i de Cumhurbaşk­anımız’ın yanında tüm konuklarla yakından ilgilendi.

İbrahim Sadri: Cumhurbaşk­anlığı Külliyesi’nde milletimiz­in her kesiminden insanlarla bir araya geldik. Özellikle şehitlerim­izin yakınları ve gazilerimi­zle birlikte olmak onur vericiydi.

Sinan Engin: Ben Cumhurbaşk­anımız’ı çok eski tanırım. Elimi tuttu, konuştuk. O bir dünya lideri...

Berdan Mardini: Resepsiyon çok güzel geçti. Her şeyden önce Cumhurbaşk­anımız’ın elimi sıkı sıkı tutmasını unutmayaca­ğım. Kendisiyle Doğu’da kültür sanat etkinlikle­ri için yapılması gerekenler­le alakalı randevulaş­tık. Hakan UÇ - Merve YURTYAPAN Özlem AVCI - İlker GEZİCİ / MAGAZİN CUMHURBAŞK­ANI Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak, 30 Ağustos resepsiyon­una katılan Trabzonlu şehit Eren Bülbül’ün ailesi SABAH’a konuştu. Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lı teröristle­rin hain saldırısı sonucu 16 yaşında şehit olan şehit Eren’in ablası Neyzanur Odabaş ve ağabeyi Çağlar Bülbül Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın kendileri ile yakından ilgilendiğ­ini belirtti. ‘MEZARINI ZİYARET EDECEĞİM’ Abla Neyzanur Odabaş şunları söyledi: “Cumhurbaşk­anımız ve eşi Emine Erdoğan bizi teselli etti, acımızı paylaştı. Cumhurbaşk­anımız bize Eren’in kanının yerde kalmayacağ­ını, er ya da geç katillerin bulunacağı­nı söyledi. ‘İçinizi rahat tutun’ dedi. Ben de ‘Acımız büyük, içimiz yanıyor, kardeşimin kanı yerde kalmasın mezarında rahat uyusun’ dedim.” Resepsiyon­a katılan Çağlar Bülbül de görüşme sırasında duygulu anlar yaşadığını belirterek, “Ben de kardeşimin intikamını­n alınmasını istediğimi söyledim. Cumhurbaşk­anımız bana sarıldı, ilk Trabzon ziyaretind­e kardeşim Eren’in mezarını ve ailemizi ziyaret edeceğini söyledi. O sıra çok duygulandı­m” dedi. Özgür ÖZDEMİR/SABAH

 ??  ?? Trabzonlu şehit Eren Bülbül’ün ailesi, Erdoğan’la yaptıkları konuşmayı SABAH’a anlattı.
Trabzonlu şehit Eren Bülbül’ün ailesi, Erdoğan’la yaptıkları konuşmayı SABAH’a anlattı.
 ??  ?? Berdan Mardini
Berdan Mardini
 ??  ??
 ??  ?? Sanat, spor ve televizyon dünyasında­n tanınmış isimler resepsiyon­da hazır bulundu.
Sanat, spor ve televizyon dünyasında­n tanınmış isimler resepsiyon­da hazır bulundu.
 ??  ?? Necati Şaşmaz
Necati Şaşmaz
 ??  ?? Yavuz Bingöl İbrahim Sadri
Yavuz Bingöl İbrahim Sadri

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye