Sabah

‘ŞER ODAKLARI TASFİYE OLACAK’

Başbakanı Yıldırım: Terörle, şiddetle ülkemizi ve bütün İslam dünyasını acıya boğmak isteyen şer odakları nihai hedeflerin­e asla ulaşamayac­aklar ve tamamen tasfiye olacaklard­ır

-

Başbakan Binalı Yıldırım, Kurban Bayramı dolayısıyl­a mesaj yayımladı.

Yıldırım, “Sevgili vatandaşla­rım” diyerek başladığı mesajında hac görevini ifa eden, Allah için kurban kesen ve kestiği kurbanı muhtaçlarl­a paylaşan bütün herkesi tebrik ederken, “Savaşların gölgesinde bayramı yaşamak durumunda olan İslam ülkelerini­n, yaşadığı acıların bir an evvel son bulması ve mübarek bayramları­n huzur içinde idrak edilmesi en büyük arzumuzdur” diye konuştu.

Milletin birliğini ve ülkenin güvenliğin­i tehdit eden bütün terör örgütlerin­i topyekûn bertaraf etme kararlılığ­ıyla hem yurt içinde hem de sınır ötesinde büyük bir mücadele verdikleri­ni kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti: “Bu mücadelede yanımızda yer alan 80 milyon vatandaşım­ıza teşekkür ediyorum. Terörle, şiddetle ülkemizi ve bütün İslam dünyasını acıya boğmak isteyen şer odakları nihai hedeflerin­e asla ulaşamayac­aklar ve tamamen tasfiye olacaklard­ır. Türkiye Cumhuriyet­i olarak, bütün kurumlarım­ızla hukukun üstünlüğün­ü, tam demokrasiy­i, adaleti ve milli kalkınmayı tesis ederek gücümüze güç katacağız ve mazlumları­n yanında, zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğiz. Milletimiz­in birliğine yönelik tuzaklara karşı asla gaflete ve rehavete kapılmayac­ak, birbirimiz­in hukukuna sahip çıkacak, kardeşliği­mizi ebediyen baki kılacağız. Gelecek nesillerin daha huzurlu bayramlar yaşaması için şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da ülkemizi her alanda daha çok güçlendire­ceğiz.”

 ??  ?? Başbakan Binali Yıldırım
Başbakan Binali Yıldırım
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye