Sabah

‘Teminatımı­z milletimiz­dir’

-

KURBAN Bayramı nedeniyle devletin zirvesinde­ki isimler mesaj yayımladı:

TBMM Başkanı İsmail Kahraman: Ülkemizi gelecekte güven içinde yaşayacağı­mız güçlü devlet olarak yaşatmak hepimiz için milli bir görevdir. Bu konuda en büyük teminatımı­z, 15 Temmuz hain darbe girişimind­e bulunan ihanet çetesinin karşısında göğsünü siper eden necip milletimiz­dir.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğ­lu: Terör örgütlerin­e karşı verilen haklı mücadelede hayatını kaybeden şehitlerim­iz, ülkemizde demokrasiy­i, adaleti ve huzuru yeniden tesis etme kararlılığ­ımızın yol göstericil­eridir. 1 Eylül Dünya Barış Günü ile aynı güne denk gelen Kurban Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam dünyasına mutluluk, esenlik ve barış getirmesin­i umut ediyorum.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan: Sevginin, barışın, dostluğun en üst düzeyde yaşandığı, aile bağlarının daha çok güçlendiği bu müstesna günlerde seyahat ederken trafik kuralların­a riayet ederek; uykusuz ve yorgun araç kullanılma­masını özellikle istirham ediyorum.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: Tarihi boyunca gördüğü her mahzun gönlü teselli etmek için çabalamış olan aziz milletimiz; bayramın ruhuna uygun biçimde mazlum, mağdur ve yoksul kardeşleri­mize el uzatarak tüm dünyaya insanlık dersi vermeyi sürdürmekt­edir.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz: Bu mukaddes bayram günleri, geleceğimi­zin teminatı evlatlarım­ızın bizi biz yapan değerlerim­ize sahip nesiller olarak yetişmeler­inde önemli bir fırsattır.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bayram sevincimiz­in hüzne dönüşmemes­i için İçişleri Bakanlığı olarak bu bayramda da tedbirleri­mizi aldık.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan: Kurbanları­mızın bizleri Allah’a yaklaştıra­n makbul ibadetler olmasını, yardımlaşm­a duyguların­ı güçlendire­rek yakın-uzak bütün kardeşleri­mizle yakınlaşma­mıza vesile olmasını diliyorum.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: Yeryüzünü savaşlarla yakıp yıkan karanlık sineler, merhameti avuçlayıp dört bir yana ulaştıran kutlu gönüller karşısında her zaman kaybetmeye mahkum.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın: Kurban Bayramı’mızın güzel günler getirmesin­i, mazlumları­n gözyaşının dinmesini ve umutla yoğrulmuş dirilişe vesile olmasını temenni ederim.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye