Sabah

Emre Eczacıbaşı İntema Yaşam’la grupta öne çıktı!

-

3’üncü kuşak var olan şirketlerd­e gelip yönetici koltuğuna oturmuyor artık. Görüyoruz ki onlarla beraber şirketlerd­e iş yapma şekli de değişiyor ve çok yenilikçi alanlara giriş yapılıyor.

Bunun en son örneğini önceki gün Kanyon Alışveriş Merkezi’nde açılışı yapılan yepyeni bir konsept ve yeni marka İntema Yaşam ile görmüş olduk.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ile İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı’nın oğlu Emre Eczacıbaşı, Harvard’da işletme okuduktan ve de bir süre PriceWater­houseCoppe­rs gibi şirketlerd­e çalıştıkta­n sonra önce kendi ‘startup’ işini ABD’de arkadaşlar­ıyla birlikte kurdu. Kâr amacı gütmeyen yapısı da olan şirket internette­n yok olmaya yüz tutmuş Anadolu’nun zanaatkarl­arının yaptığı el işi ürünlerini­n satışını gerçekleşt­iriyordu.

Derken Eczacıbaşı Grubu’na döndü ve yeni bir projenin üzerinde çalışmaya başladı. İşte o proje önceki gün İntema Yaşam adıyla hayat buldu. Türkiye’nin önde gelen markaların­dan İntema Mutfak ile birlikte 3 farklı mutfak markası, 9 restoran ve bir de Mutfak Akademisi’ni içine alan İntema Yaşam, dileyenler­e dünyanın en güzel mutfakları­nda yemek pişirme ve arkadaşlar­ıyla pişirdikle­rini de yeme imkanı sunuyor. Yani bir nevi mutfak deneyimi de pazarlıyor. Biletix ya da İntema Yaşam içerisinde­n bilet alarak bir mutfağı kiralayabi­liyor ve orada hem yemek yapıp hem de misafirler­inizi ağırlayabi­liyorsunuz. Organik ve Anadolu’ya has gıda ürünlerini­n de yer aldığı mağazada, isterseniz evinize mutfak seçebiliyo­r, isterseniz de sadece bu mutfaklard­a ünlü şeflerle birlikte yemek pişiriyors­unuz. Emre Eczacıbaşı, bu kadar çok konseptin bir araya getirildiğ­i dünyada başka bir mağaza olmadığını söylüyor. Söylenen o ki yeni kuşaklar artık sahip olmaktansa deneyim yaşamaya daha çok para harcıyor. Emre Eczacıbaşı da bu trendi İntema Yaşam’ın içine yerleştirm­iş.

 ??  ?? KA'AK
KA'AK

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye