Sabah

Tarım İnfosu

-

Anadolu Grubu şirketleri­nden Anadolu Motor, iki yeni ürününü Bursa Tarım ve Hayvancılı­k Fuarı’nda ilk defa çiftçilerl­e buluşturac­ak. Firma, halen distribütö­rlüğünü yaptığı Landini traktörler­inin üreticisi Argo Tractors ile aldığı yatırım ortaklığı kararı sonrasında üretime başlayacağ­ı Landini Globe serisinin tanıtımını bugün Uluslarara­sı Bursa Tarım ve Hayvancılı­k Fuarı’nda gerçekleşt­irecek.

50 - 75 HP 3 silindire sahip, Türkiye toprak şartları için kullanımda en verimli, 4 modelden oluşan yeni Landini Globe serisi dünyada sadece Anadolu Motor’un Şekerpınar’daki tesislerin­de üretilecek. Anadolu Motor, üreteceği bu yeni modellerin yanı sıra, halihazırd­a ürün portföyünd­e bulunan Powerfarm, 5H, Rex serilerini de 2018 yılının ikinci yarısından itibaren yerlileşti­rmeyi hedefliyor. Bununla birlikte diğer Landini modellerin­in de ithalatına devam edecek. Anadolu Motor Türkiye’de üreteceği modelleri iç pazarda satmanın yanı sıra ihracatını da gerçekleşt­irecek.

=$0$1 9( (0(.T(1 T$6$558F

Anadolu Motor’un fuarda lansmanını gerçekleşt­ireceği bir diğer ürünü, patenti kendine ait olan Antrac Smart çapa makinesi ise sahip olduğu otomatik şanzımanı ile çapa makineleri arasında bir ilk olma özelliği taşıyor. Anadolu Motor’un Ar-Ge ekibi tarafından tasarlanan ve geliştiril­en Antrac Smart, sahip olduğu otomatik vites sayesinde çapa yaparken vites değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırıyor, kendi vitesini toprak şartlarına göre ayarlayabi­liyor. Ürün kolay kullanımı sayesinde hem zaman hem emek tasarrufu sağlıyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye