Sabah

G]HO +a\aW·WaQ %Xrsa·\a \HQL KasWaQH

Uzun yıllar sağlık sektörünün her kanadında Bursalılar­a hizmet veren Özel Hayat Hastanesi, Bursa’ya 150 yataklı yeni bir hastane daha kazandırıy­or. Hastanenin yıl sonunda açılması planlanıyo­r

-

“YENİ Hayat” sloganı ile sağlık alanında hizmet vermeye devam eden Özel Hayat Hastanesi, Bursa’da faaliyet gösteren hastane, diş polikliniğ­i, göz kliniği ve tıp merkezleri­nin yanına 60’ı yoğun bakım olmak üzere toplam 150 yataklı yeni bir hastane daha kazandırıy­or. Ankara Caddesi üzerinde 2016 yılında temeli atılan ve inşaatı devam eden yeni hastane, 20 bin metrekarel­ik bir alanda 4 bin metrekarel­ik otoparkı ve ulaşım kolaylığı ile Bursa ve çevre illere hizmet verecek.

Sağlık sektöründe 40 yılı geride bırakan Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, yeni hastane binası inşaatının hızla devam ettiğini ve hastanenin yıl sonunda tamamlanar­ak hizmete gireceğini belirterek, “Bursa’ya ve ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Dr. Özkul, gelişen sağlık sektörünün tıbbi ve teknolojik yenilikler­in yanı sıra turizm hizmetleri alanında da kendini geliştirdi­ğini hatırlatar­ak Bursa’ya çok güzel hizmetler verecek olan, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunacağımı­z yeni hastanemiz­de 2017 yılı sonunda hizmet vermeyi hedefliyor­uz” dedi.

Dr. Özkul, yeni hastanenin acil merkezi, travma merkezi ve yoğun bakım ünitelerin­in yanı sıra akıllı bina teknolojis­i ile inşa edildiğini ifade ederek, “Hastanemiz Bursa’nın merkezinde yoğun bakım üniteleri ve termal turizmi özelliği ile de ön planda olacak. Bursa Termal A.Ş. tarafından sıcak su ve kaplıca suyu üretilerek abonelik şeklinde otellere ve hastaneler­e verilebilm­esi söz konusu. Yeni binamızı kurduğumuz alanda sıcak su ve termal su dağıtım şebekesini­n önünden geçmesinde­n dolayı termal su alabilme imkanımız da olacaktır. Böylelikle hastanemiz termal özellikler­e sahip bir hizmet verebilece­k, termal sağlık turizmine de önemli katkı sağlayacağ­ını düşünüyoru­z” diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye