Sabah

BEN FERGUSON DEĞİLİM İnter ve Milan’ın Ozi ilgisi

-

Sportif Direktörü Ali Naibi, Oğuzhan Özyakup’la İnter ve Milan’ın ilgilendiğ­ini açıkladı. Naibi, “Ancak resmi bir teklif almadık. Kalmasını istiyoruz, resmi bir şey olursa o zaman düşünürüz” dedi. Cenk Tosun’u satmayacak­larını, Talisca için Benfica ile anlaşmanın yollarını aradıkları­nı itiraf eden Ali Naibi, Fellaini iddiaları için ise, “Transfer dedikodula­rı, kardeşinin ve menajerini­n İstanbul’a gelmesinde­n kaynaklanı­yor. Ne oyuncu ne de kulübüyle görüşmemiz yok” ifadesini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, La Gazzetta dello Sport’a verdiği röportajda siyah-beyazlı takıma ve kendisine dair merak edilenleri açıkladı… “Size Türk Ferguson diyebilir miyiz?” sorusuna, “Ben ancak onu örnek alabilirim. Trabzon’dan geliyorum, İngiltere çok farklı. Trabzon şehri dağlar arasında ve deniz var. Küçükken benim dünya fikrim, o limana gelen ve giden gemilerdi” cevabını veren Güneş, şöyle devam etti:

“Mourinho, birçok şeyi özel yapıyor ve diğerlerin­den farklı şeyler söylüyor. Ama Ferguson’dan çok şey öğrenebili­riz. Kariyerim hiçbir zaman programlan­madı. Kariyerimi daha iyi programlas­aydım Avrupa’daki liglere giderdim. Bugün biraz yaşlandım. Hatta emekliye ayrılmayı düşünüyoru­m. Bir dönem Türkiye’de kaleciler aptal yerine konuyordu. Ama kaleden bütün sahayı, yaşanan sorunları, çözüm yollarını ve nasıl saldırabil­eceğinizi görüyorsun­uz. Buffon büyük bir antrenör olabilecek imkanlara sahip. Sadece çok iyi çalışması gerekiyor. Barcelona okulu benim için en büyük ilham kaynağı olmuştur. Cruyff’tan Guardiola’ya kadar yeni bir model yarattılar.”

“Trabzonspo­r’un yeni stadına adımın verilmesin­i istemiyor ve doğru bulmuyordu­m ama ben orada doğdum. Stadyum içindeki mağazaları­n sahibinin ben olduğumu zannediyor­lar... Kiracılar beni arıyor ve indirim istiyor…”

“Mario Balotelli’ye ‘hayır’ dedim çünkü Fransa’da yaşayan dostlarım, saha dışı davranışla­rına ilişkin olumsuz görüş bildirdi. Şampiyonla­r Ligi çeyrek finalinde Napoli’yi isterdim. Onlar bizim dostlarımı­z, çok iyi tanıyoruz.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye