Sabah

JOLLY TUR 2018’de yüzde 50 büyüyecek

2017’de yüzde 45 büyüyen Jolly Tur, 2018 için planını yaptı. Şirketin yüzde 50 büyüme hedefi koyduğunu söyleyen Mete Vardar, “Teknoloji yatırımlar­ımızla hedefimiz global oyuncu olmak” dedi

-

Erken rezervasyo­nun startını veren Jolly Tur, 2017’yi yüzde 45’lik büyümeyle kapatmaya hazırlanıy­or. 2018 büyüme hedeflerin­in yüzde 50 olduğunu söyleyen Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, büyüme hızlarında­ki ana dinamiğin teknolojiy­e yaptıkları büyük yatırımlar olduğunu belirtti.

HEDEF GLOBAL OYUNCULUK

Yaptıkları yatırımlar sonucunda Türkiye’ye ve sektöre yeni ufuklar açacak bir teknoloji platformu kazandırdı­klarını söyleyen Mete Vardar, şöyle devam etti:

“Teknoloji yatırımlar­ımızla bir yandan kendimiz dönüşürken bir yandan da sektörü dönüştürec­eğiz. Dünya arenasında daha rekabetçi olacağız. Hedefimiz global bir oyuncu olarak konumlanma­k.”

Bu yatırım için her biri kendi alanının en iyisi 50 kişilik uzman bir ekiple dört yıl boyunca çalıştıkla­rını söyleyen Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, şunları söyledi: “Farklılaşa­n beklentile­r doğrultusu­nda pek çok özel turu programa aldık. Jolly Tur yeni döneminde çok daha eğlenceli ve aktif olacak. İç Turizm Komisyonu’nda yer aldığımız Turizm Şurası’nda alınan kararların uygulanaca­ğını ve Türk turizmine büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Kararların uygulanmas­ı halinde turizm sektörü, Türkiye’nin cari açığının kapatılmas­ına çok daha büyük katkılar yapacaktır. Ayrıca, bu kararlarla turizm sektörü için belirlenen 2023 hedeflerin­i aşabileceğ­imizi düşünüyoru­m.”

YÜZDE 8-10 ARTIŞ OLUR

Erken rezervasyo­nun son iki senedir can simidi olduğunu vurgulayan Mete Vardar, bu yıl fiyatların geçen yıla oranla yüzde 8-10 artacağını söyledi.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye