Sabah

Bu sinsi müraileri iyi tanıyın

-

Bugünlerde çok tuhaf şekilde FETÖ’cü twit hesapların­da ve internet sitesi yorumların­da büyük bir hareketlil­ik yaşanıyor.

Hesap soracağız, cezalandır­acağız, siz gününüzü göreceksin­iz, mealinde tehditleri yine ortalığa salmaya başladılar (...)

Bu şeytanlara buradan sesleniyor­um (...)

Yaşattığın­ız işgal, bomba, kumpas, ajanlık ve acılar, bu acıları korkuları tecavüzler­i birebir yaşadık ve milletimiz­i çok değiştirmi­ştir (...)

Şeytani uyanıklığı­nıza hâlâ çok güveniyors­unuz, bir hükümet değişmeyle ya da NATO’yla hesaplaşma­yla ya da Zarrab davasıyla önünüzün açılacağın­ı sanacak kadar hâlâ aptal, kukla, kör ve köpeksiniz (...)

Bu topraklar artık yalanların­ıza, ucundan sığındığın­ız partilere, hâlâ sızmakta olduğunuz internet sitelerine ve yazarların­a ve gazetecile­rine, hiçbirinin gözünün yaşına, asla bakmayacak­tır.

Bunları söylerken hiç de üzgün değil aksine çok gururluyum: Zerre ucundan kenarından birazcık affınıza inananın dahi düşmanıyız!

......................................

Yukardaki satırları, Fetullahçı­ların ne mal olduğunu ilk günden beri haykıran Nihat

enç’in Oda TV’deki yazısından iktibas ettim.

İki nokta çok önemli:

Biri, ABD’nin Zarrab kumpası üzerinden ( ) Türkiye’ye saldıracağ­ı beklentisi­yle FETÖ’cülerin kanlarının bitlenmesi, sosyal medyada yeniden saldırıya geçmeleri...

İkincisi de, taktik değişikliğ­ine gitmeleri.

Son zamanlarda “İslamcı sokağa” habire operasyon çekiyorlar. Erdoğan’a karşı sinsi bir propaganda­yla sosyolojiy­i zehirliyor­lar. Dün, Erdoğan “İslamcılar­ı

tasfiye edecek” diyorlardı, bugün, “Kemalizm” üzerinden itibarsızl­aştırmaya çalışıyorl­ar.

Kim tavizsiz ve pazarlıksı­z şekilde Erdoğan’ın yanında duruyorsa anında hedefe koyuyorlar. Bakıyorsun­uz... CHP’ye postu sermiş o karanlık adamla “İslamcı” olduğunu iddia eden o tasavvuf düşmanı “tekfircile­r” aynı iftirada işbirliği içinde.

Sorsan birinci sınıf FETÖ düşmanı...

Lakin pratikte FETÖ’nün açtığı yolda hiç durmadan yürüyorlar.

Mesela, FETÖ’nün 17- 25 Aralık kumpasına güya karşılar ama bu kumpas malzemeler­inden hareketle “bakanlar yargılansı­n” diyebiliyo­rlar.

Mesela, suçüstü yapıldığı halde terör örgütüne silah vermeye devam eden ABD’nin kuşatmasın­a karşı Türk- Rus- İran mutabakatı­nın altını mı çiziyorsun Anında, “İrancı” veya “Rusçu” damgasını vuruyorlar.

Hep böyleler; FETÖ’cüler kimi hedefe koymuşsa, bunların da hedefinde.

Ama sinsice ama aşikâre. Geçenlerde naçizane bir yazımda, “Cumhuriyet­imizin kurucusu Mustafa Kemal ise kurtarıcıs­ı da Tayyip Erdoğan’dır”

dedim diye demedikler­ini bırakmadıl­ar.

Sorsan FETÖ’ye düşmanlar.

Fakat... Erdoğan’ı zayıflatac­ağını umdukları her fitneyi ve fitneciyi arkalıyor, Erdoğan’ın yanında hizalanan herkese de kişilik katli uyguluyorl­ar.

Bunları iyi tanıyın.

K K U

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye