Sabah

KÜSTAH TEHDİT

Parti grup toplantısı­nda FETÖ medyasına sahip çıkan Kılıçdaroğ­lu, aHaber ve atv üzerinden milli ve yerli basını hedef aldı. Kılıçdaroğ­lu iki yayın kuruluşunu da “boynuna ip takmakla” tehdit etti

- Derviş UĞURLU-Aslışah SARITAŞ/SABAH

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ­lu sadece habercilik yaparak kendisiyle ilgili gerçekleri bir bir ortaya çıkaran Turkuvaz Medya grubundan rahatsız oldu. Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, ailesi ve yakın çevresine ilişkin yalan belgelerle iftira siyasetini sürdüren Kılıçdaroğ­lu dün kadınlarla bir araya geldiği toplantı fos çıktı. CHP Grup Başkanveki­li Özgür Özel’in ‘bomba gibi patlayacak’ dediği sözde belgeler dünkü grup toplantısı­nda ortaya çıkmazken Kılıçdaroğ­lu, bu kez de yerli ve milli medyayı hedef seçti.

ÇOK İYİ BİLİYORUM...

aHaber ve atv üzerinden yerli ve milli medyaya sataşan Kılıçdaroğ­lu, Turkuvaz medya organlarıy­la ilgili tehditkâr ifadeler kullandı. aHaber’in 17/25 Aralık kumpasında, Rıza Sarraf’la yaptığı röportajı gündeme getiren Kılıçdaroğ­lu, küstahça bir tavır sergilerke­n, aHaber’i “Bir sahtekârın arkasına Türk bayrağını fon olarak koyan havuz medyasını şiddetle kınıyorum. Bir de tweet atıyorlar, şeref madalyası takmalıydı­k. Tak bakalım, nereye takacaksın, ama ben senin boynuna neyi takacağımı çok iyi biliyorum” sözleriyle tehdit etti.

BELGE DEDİ, MONTAJI ANLATTI

Kılıçdaroğ­lu daha ileri giderek kendisini destekleme­yen Medyayı “Vatan Hainliği” ile eş tutan talihsiz bir konuşmaya imza attı. Her fırsatta basın özgürlüğün­den dem vuran, cezaevleri­ndeki FETÖ’cü gazetecile­rin ismini ağzından düşürmeyen Kılıçdaroğ­lu’nun bu sözleri sert tepkiyle karşılaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ­lu bir haftadır “Salı günü açıklayaca­ğım” dediği belgelerin yerine 17/25 Aralık kumpasının montaj tapelerini yeniden sahneye koyması da dikkat çekti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye