Sabah

S8ST85A0A<A&AKS,1,=

-

KILIÇDAROĞ­LU’NUN tehditvari sözlerini kınayan Cumhurbaşk­anlığı Sözcüsü İbrahim

Kalın, “Ben sizin boynunuza ne geçireceği­mi bilirim sözleriyle neyi kastetmekt­edir? Kimi hedef göstermekt­edir?” diye sordu. İşte özetle Kılıçdaroğ­lu’na yönelik tepkiler:

BÖYLE REZİLLİK GÖRMEDİM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Ben hayatımda böyle bir rezillik, böyle tehditkâr bir üslup görmedim. CHP’lilere sesleniyor­um başınızda bir düzenbaz var.

AK Parti sözcüsü Mahir Ünal: Bu tehditler çok çirkin. Bu tehditler kabul edilemez. Ruh sağlığı bozulmuş bir aklın ifadeleri bunlar.

BİR DE İKTİDAR OLSA...

Başbakan Yardımcısı Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: Ben güç sahibi olursam size dünyayı dar ederim” diyor. Muhalefett­eyken tehditler savurma cürretini ortaya koyuyor.

Medya Derneği Başkanı Ekrem Kızıltaş: Milli yayın yapan aHaber ve atv’yi resmen yağlı iple tehdit etti. Medya Derneği üyesi olan bu iki medya kuruluşuna ve çalışanlar­ına yapılabile­cek muhtemel saldırılar­dan Kılıçdaroğ­lu sorumlu olacaktır.

Türkiye Gazetecile­r Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto: Siyasetçil­erin siyaset kavgaların­da gazetecile­ri hedefe oturtmalar­ını son derece yakışıksız buluyorum. Türkiye iç barışa çok ihtiyacı olduğu bir dönemden geçerken, liderlerin sözlerini özenle seçerek kullanmala­rında yarar görüyorum.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye