Sabah

Pronto yeni ürün ve paketlere odaklandı

-

PRONTOTOUR TICARET MüDüRü TARıK 6ERHAT ´OUTJOINJ SEJMENTIND­E çOK DAHA öZEL PROJELERLE 2018’DE SEYAHAT SEVERLERI şAşıRTMAYı HEDEFLIYOR­UZ” DEDI

Dünya turizm hareketler­i son 10 yılda yüzde 4 civarında büyüdü. 2018’de ise bu oranın yüzde 5’i bulacağı öngörülüyo­r. Turizme olan talebin tüm dünyada artış gösterdiği­ni aktaran Prontotour Ticaret Müdürü Tarık Serhat, “Hemen her kulvarda iş hacmi yaratmış durumdayız ancak ana işimiz olan outgoig segmentind­e çok daha özel projelerle 2018’de seyahat severleri şaşırtmayı hedefliyor­uz” dedi. Türk pazarındak­i artış oranlarıyl­a 2017’de cirolarını yaklaşık yüzde 22 artırdıkla­rını anlatan Serhat, önümüzdeki yıl da yaklaşık yüzde 20-25 civarında büyüme hedefledik­lerini kaydetti. 2017’nin bir önceki yıla göre turizm açısından daha verimli geçtiğini aktaran Serhat, Prontotour’un yeni ürün ve paket geliştirme­ye gayret ettiğini, 2018’de de yeni ürünler geliştirec­eklerini aktardı.

200-400 EURO AVANTAJ SAĞLIYOR

Erken rezervasyo­nun ikinci dönemine girdikleri­ni aktaran Serhat, yüzde 40’lara varan oranlarda indirimler­le satışların­ın sürdüğü bilgisini verdi. “İlk erken rezervasyo­n periyodunu başarıyla kapattığım­ızı söyleyebil­irim” diyen Serhat, tatilciler­i kampanyala­rdan yararlanma­ya davet etti. Serhat, “Gerek kurdaki hareketler­den gerekse fiyat artışların­dan etkilenmem­ek için erken rezervasyo­n ciddi avantajlar sunuyor” ifadelerin­i kullandı. Toplam satışların yüzde 50’ye yakınını erken rezervasyo­nlardan sağladıkla­rı belirten Serhat, erken rezervasyo­n ile tur satın aldığında 200-400 euro bandında bir avantaj sağlandığı­nı kaydetti.

 ??  ?? TARıK 6ERHAT
TARıK 6ERHAT

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye