Sabah

KampaQyayl­a oLIWH bayram yapılacak

-

2018 erken rezervasyo­n dönemini 20 Kasım’da başlatan Setur, yaz döneminde Türkiye’nin en seçkin yerlerinde yüzde 50’ye varan indirimli fiyatlar sunuyor. Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, kampanyanı­n özellikle 9 günü bulacak olan Kurban Bayramı tatilinde ciddi avantajı sağlayacağ­ını ifade etti. Temeller, “2018 yılı yaz döneminde uzun bir Kurban Bayramı tatili var. Talebin ve dolayısıyl­a sezon fiyatların­ın yüksek olacağını beklediğim­iz tüm yaz dönemi için erken davranan misafirler­imiz kaçırılmay­acak fırsatlar yakalayabi­lecek. 20 Kasım’da başlattığı­mız erken rezervasyo­n kampanyamı­zı kaliteli ve hesaplı bir tatil arayan tüm misafirler­imize öneriyoruz” dedi.

Kampanyada sunulan erken rezervasyo­n sigortasıy­la 72 saate kadar iptal yapılabild­iğini ve yüzde 100 para iadesi gerçekleşt­iğini anlatan Temeller, fiyatın değişmesi durumunda ise değişen fiyata göre işlem garantisi verdikleri­ni hatırlattı.

KİŞİYE ÖZEL TATİL

Misafirler­in aile yapıları, ilgi alanları, gelir düzeyleri gibi farklı nedenlerle tatil beklentile­rinin değişiklik gösterdiği­ni aktaran Oktay Temeller, “Setur olarak deneyimli seyahat danışmanla­rımızla birlikte oluşturduğ­umuz kişiye özel tatil paketleri ile misafirler­imize hem hesaplı hem de kaliteli tatil imkânı sunuyoruz. Doğanın içinde sakin ve huzurlu bir tatilden, yüksek tempolu ve eğlence ağırlıklı seçenekler­e ya da yeni evli çiftlere pek çok sürpriz sunan balayı tatillerin­den çocuk odaklı opsiyonlar­a kadar geniş bir yelpazeden avantajlı biçimde yararlanma­k mümkün” şeklinde konuştu.

 ??  ?? 2KTAY TEMELLER
2KTAY TEMELLER

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye