Sabah

Gizli planların kurbanı oldum

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, evlilik dışı doğan oğluna babalık yapmadığı iddiasıyla hakkında açılan 201 bin liralık tazminat davasının reddini istedi: O kadın çocuğu olamayacağ­ını söyleyip benimle birlikte oldu

- Ali OKTAY /

Evlilik dışı doğan oğluna babalık yapmadığı iddiasıyla 201 bin liralık tazminat davası açan ve 2 ay uzaklaştır­ma kararı aldıran Sinem Yanmaz’a cevap veren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu davanın reddini istedi.

Hamzaoğlu, Yanmaz’ın iddiaların­a avukatı aracılığıy­la cevap verdi. Evlilik dışı ilişkiden doğan çocuğun şu an 6 yaşında olduğunu anlatan Hamzaoğlu’nun avukatı, taraflar arasındaki evlilik dışı ilişkiyi şöyle anlattı:

■ Hamzaoğlu bugüne kadar sessizliği­ni korudu. Ancak davacı Yanmaz açıklamala­rla sanki Hamzaoğlu’nu evlilik vaadiyle kendisini yıllarca kandıran, cinsel anlamda sömüren, çocuk yapmasına sebep olan, onları eve kapatıp hapis hayatı yaşatan bir canavar gibi göstermeye çalıştı.

KİM KİMİ KANDIRDI

■ Hamzaoğlu, işlerinin kötüye gitmesi ve yaşadığı bunalım nedeniyle davacıyla birlikteli­k yaşanmıştı­r. Hamzaoğlu’yla davacı iki kez görüşmüştü­r. Bu görüşmede Hamzaoğlu, davacıya kendisi ile kesinlikle ileriye dönük bir ilişki içerisinde olmadığını, evliliğiyl­e ilgili bir sorunu olmadığını, ailesinden ayrılmak ve onları bırakmak gibi bir düşüncesi olmadığını açıkça söylemişti­r.

■ Davacı da böyle bir düşüncesin­in olmadığını, endişe etmemesini anlatmıştı­r. Davacı bilerek ve bizzat planlayara­k hamile kalmıştır. Kandırılmı­ş gibi davranan davacıya şunu sormak istiyoruz: Kim kimi kandırmışt­ır?

■ Davacı Hamzaoğlu’na saldırarak hatalarını örtbas etmeye çalışıyor. Hamzaoğlu, yaklaşık 3 ay sonra davacıdan gelen ‘Hamileyim çocuğu aldırmadım’ mesajıyla yıkılmıştı­r. Davacı tüm kararların­ı en başından beri kendisi vermiş ve planlarını gerçekleşt­irmiştir. Hamzaoğlu ise davacının bu gizli planlarını­n kurbanı olmuştur.

■ Hamzaoğlu, sonunda başkasında­n bir çocuğu olduğunu eşine açıklamışt­ır. Bunun ortaya çıkması, Hamzaoğlu’nun yuvasının dağılması anlamına gelmektedi­r. Davacıyla karı koca gibi yaşamak şeklinde beraberlik­leri kesinlikle olmamıştır. Davacının Hamzaoğlu’na, eşi ve çocukların­a yaşattığı acının karşılığı yoktur. Hamzaoğlu, oğlu dışında hiçbir hal ve şartla davacı ile bağ kurmak düşüncesin­de değildir.

6$%$+

 ??  ?? Hamza Hamzaoğlu Sinem Yanmaz
Hamza Hamzaoğlu Sinem Yanmaz

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye