Sabah

Botoksla intihar!.

-

Botoksla intihar etme modası erkeklere de bulaştı.. “İntihar” ağır mı kaçtı?. Herkesin bil diği, tanıdığı bir insanı ortadan kaldırıyor, orta ya tarihi romanlarda­ki “Demir Maskeli Adam” gibi cinsiyetsi­z, ifade siz, anlamsız, donmuş bir surat koyuyorsan­ız, yaptığınız cinayet değil mi?. Öldürdüğün­üz “Kişi” kendinizse­niz eğer, bunun adı da “İntihar” olmaz mı?.

Kaç arkadaşım la selamı sabahı kestim. “Hıncal değişti” diyorlar, aynaya, o bambaşka, o ruhsuz, o ifadesiz, o bal mumu heykel suratları na bakmadan.. “Asıl biz değiştik” demeden.

Dün Mevlüt Kardeşimin (Tezel) sütunundak­i o garip yaratığın resmini görünce dondum kal dım. Meğer Hakan Peker’miş, maskenin

arkasındak­i.

İnsan kendine bunu nasıl yapar?.

O felaket surata aynada nasıl bakar?.

Hiç düşünmez mi, “Bu surata bakan ne düşünür” diye?.

Ne yazık ki, insanı insan yapan, iki üç çizgi yi yok etme uğruna, tüm suratların­ı şişirip dondur maya meraklı tipler gide rek artıyor..

Şimdi ben Hakan’la da karşı karşıya gelmek istemem artık. Benim suratımda ifade var çünkü. Ağzımı açmasam bile, o gördüğüm surat tan öfkemi, hatta nefre timi saklayamay­acağım. O zaman görüşmem. Konserine, monserine de gitmem..

Görmediniz­se o resmi, internette­n bulun, dünkü Günaydın ekini ve bakın bakalım, o surata.. Bakabilirs­eniz tabii..

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye