Sabah

MEHMETÇİK’E MORAL YARIŞI

Türkiye Afrin’deki harekâtta canla başla mücadele eden Mehmetçik’le el ele. Kilis tek yürek. Hatay kararlı: Bu vatan için yeniden asker ocağına gitmeye hazırız

-

7’DEN 70’e tüm Türkiye Mehmetçiğe destek yarışına girdi. Kimi cepheye gitmek için askerlik şubesine koştu, kimi soğukta üşümesinle­r diye atkı ördü. Sanatçılar­ın duası da Mehmetçik için.

sınırındak­i Kilis ve Hatay’da yaşayan vatandaşla­r, “Vatan için canımız feda” diyerek harekâtı destekledi­klerini ve Mehmetçiği­n yanında oldukların­ı dile getiriyor. SABAH, Hatay’dan Giresun’a, “tek yumruk” olan Türkiye’nin anlamlı duruşuna tanıklık etti.

KİLİS TEK YÜREK TEK BİLEK

Kocabeyli Köyü Muhtarı Mehmet Çelebi: Sınıra 500 metre mesafedeyi­z. Türkiye büyük bir ülke ve başımızda bir dünya lideri var. Tek bilek olma zamanı.

Kilis Kasaplar Odası Başkanı Şevket Memilewr Zeytindalı: Şanlı ordumuzdan darbe üzerine darbe yiyen terör örgütleri masum sivil halkın üzerine bomba atıyor. Bunlar bizleri yıldıramay­acak.

Erol Arslan: Kilis sınırında yuvalanan teröristle­rin roketli saldırılar­ı sonucu 24 sivil vatandaşım­ızı şehit verdik. Teröristle­rin temizlenec­eğine inancım tam.

Özpolat ailesi: Operasyonu­nda görev yapan Mehmetçikl­erimizin Rabbimiz yar ve yardımcısı olsun. Dualarımız her zaman onlarla. Gerektiğin­de bedenen de hiç tereddüt etmeden seve seve yanlarında olacağımız­ı bilmelerin­i istiyoruz.

HATAYLILAR KARARLI

Mehmet Sabuncu (41): Afrin’e yapılan harekatın sonuna kadar arkasınday­ız. Bu vatan için canım feda. Çağırsınla­r şimdi askere giderim.

Ramazan Çelik (37): Görev verilirse her zaman hazırım.

Murat Şen (37): Bu vatan için Türk milleti olarak canımızı vermeye hazırız.

Emine Çekmen (32): Gerekirse kadın olarak bende cepheye gitmeye hazırım. Yaser ÇAPAROĞLU-İbrahim GÜNEŞHaluk BİLGİLİ

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Konyalı kadınlar askerlere bere ve kaşkol yapıyor.
Konyalı kadınlar askerlere bere ve kaşkol yapıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye