Sabah

5raC[onTQor Vn [orMV We LrJtJL randeWVTVn­Vn CJMetMerJ Taat JÎerJTJnde tàLendJ FENERBAHÇE’Yİ TARAFTAR DEVİRECEK

-

Zorlu Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspo­r’da heyecan doruğa çıkarken, satışa çıkarılan biletlerin 12 saat içerisinde tükenmesi yönetimin yüzünü güldürdü. Rakibi karşısında son galibiyeti­ni 23 Ağustos 2010’da yine Trabzon’da alan bordo-mavili takım, pazar günü galibiyet hasretini dindirmeyi hedefliyor.

Trabzonspo­r Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Fenerbahçe ile kendileri için belki de sezonun en kritik maçını oynayacakl­arını söyleyerek,

maçı öncesi Trabzonspo­r Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’dan Sosa sürprizi! Tecrübeli teknik adam, cezalı Hubocan’ın yerine 11’de Uğur Demirok’u oynatacak. Çalımbay’ın bu maçtaki taktik silahı ise Sosa olacak. Dame N’Doye’un yerine Fenerbahçe maçında diyerek futbolcusu­nu motive ediyor. NovAk, son IkI IDmAnA kAtılAmADı.

KulÛBÛ, sEzon BAşı CEltA VIGo’DAn kIrAlADığı BElçIkAlı kAnAt oyunDusu 5HEo BonGonDA IlE yolunu AyırDı. YApılAn AçıklAmADA; kArşılıklı AnlAşArAk sözlEşmEnI­n FEsHEDIlDI­ğI kAmuoyunA DuyurulDu. ilk 11’de oynatmayı düşündüğü Sosa’nın idmanlarda­ki performans­ından da memnun olan Rıza Çalımbay,

yenilgisin­in ardından bir gün izin yapan Kayserispo­r, deplasmand­a oynayacağı Göztepe maçının hazırlıkla­rına başladı. Antrenmand­a basın mensupları­na açıklamala­rda bulunan Sumudica, “Galatasara­y’a karşı önemli bir mücadele oynadık, kaybettik. Sırada daha önemli bir Göztepe maçı var. Bakalım oynayacağı­z, ne yapacağımı­zı göreceğiz”

Güney Kıbrıs ekibi Anorthosis’ten kadrosuna kattığı Nijeryalı futbolcu Abdullahi Shehu ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeşilbeyaz­lı kulübe büyük başarılar yaşamak ve Avrupa kupalarına katılma yolunda takıma dedi. Sumudica, geride kalan Galatasara­y maçı ile alakalı söyleyecek bir şeyinin olmadığını da sözlerine ekledi. yardımcı olmak için geldiğini söyledi. Çok mutlu olduğunu belirten Shehu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Stoper, sağ bek ve orta saha mevkilerin­de oynayabili­yorum. Burada hocanın kararı önemli. Uygun gördüğü yerde oynamaya hazırım. Paul le Guen’le çalışacağı­m için kendimi çok şanslı hissediyor­um.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye