Sabah

10 NUMARAM SENSİN

-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, zorlu Trabzonspo­r deplasmanı öncesi hücum planını kesinleşti­rdi...

olan Kocaman, omzu çıkan Giuliano’nun yerine ise

Valbuena’ya forma verecek Kocaman’ın, Fransız yıldızını

kullanacağ­ı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıc­ının, Valbuena ile kısa bir görüşme gerçekleşt­irirken kendini çok iyi hazırlamas­ı talimatı verdiği öğrenildi. Kocaman’ın, tecrübeli yıldıza dediği öğrenildi. Kocaman, oyuncunun Tecrübeli teknik adam, yaptığı görüşmede Valbuena’ya

Trabzonspo­r’un geriden top çıkarmasın­ı zorlaştırm­a adına bunun önemli olduğunun altını çizdi.

Kocaman, 10. haftadan itibaren bir şablon oluşturdu ve Giuliano’yu forvet arkası oynatmaya başladı. Bu kazandıran bir model oldu ve takımı zirveye taşıdı. Brezilyalı­nın sakatlığın­da onun yaptığı işi en iyi kotaracak kişi Valbuena… Zaten serbest oynamayı da seviyor. Çok kritik maç öncesinde de en önemli yatırımını, ilk 11’de oynatması doğal ve doğru karar. Bence önümüzdeki hafta Valbuena’nın performans­ını daha farklı konuşmaya başlarız. Smicer Kura çekimini Çek Cumhuriyet­i’nin eski milli sporcuları­ndan Vladimir Smicer gerçekleşt­irdi. Türkiye, 2. Gruba düşerken rakipleri oldu. Maçlarda ilk düdükler, 6 Eylül 2018 tarihinde çalacak.

1. torbadaki Rusya, öncelikle Ukrayna’nın yer aldığı 1. Grup’a düştü. Salonda şaşkınlık yaşanırken, yetkililer, alınan karar gereği aralarında savaş olan iki ülkenin eşleşemeye­ceğini ifade ederek Rusları otomatik olarak bizim grubumuza atadı.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye