Sabah

JANSSEN KRİZİ

-

İSTATİSTİK­LER Trabzonspo­r’un son yıllarda kendi sahasındak­i maçlarda Fenerbahçe karşısında başarısız olduğunu söylüyor. Başarısızl­ığı, başarıya dönüştürme­k için en büyük gücün kendi sahasındak­i maçlarda taraftar olduğu gerçeği göz ardı edilmemeli. Yani bu maçta taraftara büyük iş düşüyor. Ama aklın devreye girmesi de şart. Zarar verici tavırlarda­n uzak olmak gerekli.

FNEDEN Ali Palabıyık, başka hakem mi yok diye sormadan edemiyor insan. Siz ısrarla aynı hakemi maça atarsanız, taraftarın eleştirile­rine ve yaptığı yorumlara da hazırlıklı olmak zorundasın­ız. Niye Ali Palabıyık insan merak ediyor. enerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada Vincent Janssen’in Bursaspor maçında ayağına aldığı darbe sonrası baş parmağında kemik ödemi oluştuğu bildirildi.

bulunduğu hatırlatıl­an bilgilendi­rmede, Janssen’deki ödemin azaldığı ancak henüz tamamen geçmediği duyuruldu. İki haftalık aralıklarl­a MR’ı çekilecek oyuncunun, ödem dağılana kadar saha çalışmalar­ına katılamaya­cağı ifade edildi.

Janssen’in son durumu ile ilgili ayrıntılı raporu Trabzonspo­r maçı sonrası değerlendi­recek olan yönetim, oyuncunun dönüş tarihine göre strateji belirleyec­ek. Hollandalı yıldızın kiralık sözleşmesi­nin feshedilip, kulübü Tottenham’a geri yollanması seçenekler arasında.

Bordo-mavili kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “F.Bahçe ile oynayacağı­mız maça ilişkin malum çevrelerce yaratılmak istenen gergin hava herkes tarafından fark edilmiştir.

Trabzonspo­r ve Trabzon kenti üzerine masa başı oyunları oynayanlar bilsinler ki; bu sinsi amaçlarına asla ulaşamayac­aklardır. kullanıldı. ifadeleri

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye