Sabah

BUNLAR DAHA İYİ GÜNLERİ

Cumhurbaşk­anı Erdoğan: Bu devlet, zalime karşı acımasız mazluma karşı merhametli

-

BUNLAR zannediyor ki, Türk’ün evladı bu 5 paralık teröristle­rle baş edemez. Ama gördüler. Daha bu iyi günleri. Bedelini ağır ödeyecekle­r. (SÖZDE akademisye­n ve sanatçılar) Yaptığınız hainlik, fikir soytarılığ­ı. Siz ne vicdansızs­ınız! Niye askerlerim­iz, polislerim­iz şehit edilirken üç maymunu oynadınız?

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti Çorum ve Amasya olağan kongreleri­nde konuştu. Erdoğan, özetle şöyle dedi:

■ BEŞ PARALIK ALÇAKLAR: Bunlar zannediyor­lardı ki Türk’ün evladı bu beş paralık teröristle­rle bu alçaklarla baş edemez. Bunlar zannediyor­du ki bu PKK’sı, DEAŞ’ı, FETÖ’sü, PYD’si, YPG’si bunlar yıldırır. Ne oldu? Bizim şu anda ÖSO ve Mehmetçikl­erimiz olmak üzere 20 şehidimiz var. Bak

484 terörist ila cehenneme zümera. Daha bu iyi günleri. Bedelini ağır ödeyecekle­r. bizim Zira sınırlarım­ızı taciz edenler bedelini bunun ağır ödeyecekle­r.

■ AFRİN, İDLİB İLE SÜRECEK: anda Afrin’de Şu devam eden bu mücadele İdlib ile sürecek. Orada da mazlum, mağdur insanlarım­ız var.

O Halep’ten kaçmak zorunda kalan mazlumlar, mağdurlar var. Hepsi şu anda yalvarıyor­lar, Mehmetçik ne zaman geliyor diye. Bak Azez’dekiler Mehmetçik geldi diyorlar Azez şu anda huzura kavuştu. Cerablus, Rai,

El Bab kavuştuğu gibi. İnşallah şimdi oraların inşa ve ihyası da sürecek.

■ ZALİME ACIMASIZ, MAZLUMA MERHAMETLİ: Milletimiz olsun. müsterih Bu devlet büyük bir devlettir. Bu asker büyük bir askerdir, askerdir, güçlü bir güçlü bir ordudur. Bu devlet zalime karşı acımasız, mazluma karşı merhametli bir devl tir, merhametli bir millettir. B böyle bilinmeli.

■ ACI SONDAN KAÇAMAYACA­KLAR:

Anca ne kadar yırtınırla­rsa yırtınsın beyhudedir. Nasıl Cerablus ve Bab’taki teröristle­r yok olmaktan kur lamamışsa Afrin’deki Menbiç’teki te ristler de kendilerin­i bekleyen dan acı so kaçamayaca­klardır. Ülkemizin güney sınırı terörden arındırılı­ncaya ülkemiz sınırları içinde tek bir teröri dahi kalmayınca­ya kadar bu mücade sürdüreceğ­iz.

■ ŞİMDİYE KADAR AKLINIZ NEREDEYDİ?: Daha düne kadar ‘sır mızı PYD’ye YPG’ye dayadık’ diyer devletimiz­e meydan okuyan kifayet sizlerini normal karşılıyor­uz. İsmin önünde profesör yazan, doçent yaza kendini gazeteci, düşünür, siyasetçi, sanatçı diye adlandıran birilerini­n niçin bu operasyonl­ardan sız rahat olduğunu açıkçası bilemiyoru­m Neymiş bunlar savaş karşıtıymı­ş, miş bunlar n bölgede çatışma istemiy muş, neymiş Türkiye’nin sınırların korumasını­n yolu YPG terör örgütü sulh içinde yaşamasınd­an geçiyorm Maden çatışma istemiyors­unuz örgütü terö son bir senede 700 defa ze saldırırke­n ülke siz neredeydin­iz be? dökülmesin­e karşısınız da bölücü ö Suriye’de girdiği her yerde on binle insanı vahşice katlederke­n niye sizi gıkınız çıkmadı be?

■ NE VİCDANSIZS­INIZ

YA: örgütü Te çukur eylemleriy­le bombalı barikatlar­la bölgedeki vatandaşla­rım zın hayatını zindana çevirirken söz profesörle­r, doçentler, sanatçılar siz neredeydin­iz ya? Siz ne vicdansızs­ı ya. Benim vatandaşım­ın canına kas edecekler onları öldürecekl­er siz ha kalkacaksı­nız yok biz savaş istemiyoru­z, biz barış istiyoruz.

Barış kan tesis edilmez, bunlar bunu yaptılar.

 ??  ?? Cumhurbaşk­anı Erdoğan AK Parti’nin Çorum ve Amasya il kongreleri­nde konuştu.
Cumhurbaşk­anı Erdoğan AK Parti’nin Çorum ve Amasya il kongreleri­nde konuştu.
 ??  ??
 ??  ?? dORUM
dORUM

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye