Sabah

Ölümünde eşi şüpheli

8 ’DE YAT TURUNDA DENIZE DüşüP öLEN OYUNCU NATALIE WOOD’UN DOSYASı 6 YıL öNCE YENIDEN AçıLMışTı. POLIS, WOOD’UN AKTöR EşI ROBERT WAGNER’ıN “şüPHELI KIşI” OLDUğUNU SöYLEDI

-

Rus asıllı ABD’li film yıldızı Natalie Wood’un 1981’de gizemli ölümünü soruşturan Amerikan polisi, sinema oyuncusunu­n eşi Robert Wagner’ın artık “şüpheli kişi” konumunda olduğunu açıkladı.

Los Angeles’ta Wood’un ölümünü soruşturan dedektifle­r, Wagner’in geçmişte sürekli o dönem yaşadıklar­ı ile ilgili olarak farklı şeyler söylediğin­i ve sözlerinin tutarlı olmadığını belirtiyor.

Amerikan CBS News televizyon­una konuşan polis yetkilisi John Corina, soruşturma­da son 6 yılda elde ettikleri bulguların şüphe oklarının Wagner’e yönelmesin­e neden olduğunu söyledi.

John Corina, “Robert Wagner’in, Natalie Wood kaybolmada­n önce onunla birlikte olan son kişi olduğunu biliyoruz” dedi. Corina, “Wagner, diğer tüm görgü tanıkların­ın söyledikle­rinden farklı konuşuyor” ifadelerin­i kullandı.

Natalie Wood, 29 Kasım 1981’de henüz 43 yaşındayke­n eşi Robert Wagner ve ünlü aktör Christophe­r Walken ile birlikte çıktığı bir yat turu sırasında denize düşerek boğulmuştu.

Wood’un ailesi yetkililer­den, onun ölümüyle ilgili soruşturma­da elde edilen bilgilerin yeniden incelenmes­ini istemişti. Los Angeles Adli Tıp Kurumu, 2012’de yeni deliller ışığında Wood’un ölüm nedenini “kaza” yerine “boğulma ve belirlenem­eyen diğer nedenler” olarak değiştirmi­şti.

87 yaşındaki Robert Wagner ise son gelişmeler ile ilgili olarak bir açıklama yapmadı. Robert Wagner anılarında ölümü öncesi Natalie Wood ile tartıştığı­nı kabul etmişti.

Wagner’in soruşturma­nın yeniden açıldığı 2011’den bu yana dedektifle­re görüş bildirmedi­ği belirtiliy­or.

 ??  ?? NATALIE WOOD, 43 YAşıNDA HAYATA VEDA ETTI. POLIS, WAGNER’IN SöYLEDIKLE­RININ TUTARLı OLMADığıNı BELIRTIYOR.
NATALIE WOOD, 43 YAşıNDA HAYATA VEDA ETTI. POLIS, WAGNER’IN SöYLEDIKLE­RININ TUTARLı OLMADığıNı BELIRTIYOR.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye