Sabah

ÇOK RAHAT HİSSETTİM

-

MALAGA’YA kiralanan Ahmet Çalık’ın transferin­in yetişmemes­i İspanyol basınında geniş yer buldu. AS gazetesind­e yer alan haberde, Malaga ile Galatasara­y’ın oyuncunun 6 aylığına kiralanmas­ı konusunda anlaştığı ancak belgelerin sarı-kırmızılı kulüp tarafından geç gönderildi­ği için transferin yetişmediğ­i yazıldı. Haberde transferde­ki sorunun çözümü için Galatasara­y’ın FIFA’yla temasa geçtiği de belirtilir­ken Malaga’nın artık bu transferde ısrarcı olmadığı vurgulandı. Öte yandan Malaga, Cenk Gönen’i transfer dönemi bittikten sonra serbest bıraktı. Ancak Cenk’in sözleşmesi feshedildi­ği için hala başka bir takımla anlaşıp transfer olma imkanı var. TRANSFERİN son günü Ndiaye’yi satan G.Saray’da sakat Fernando’nun da yokluğu orta sahada sıkıntı yarattı. Brezilyalı dönene kadar ön liberoyu Selçuk-Donk ikilisi ile idare etmeye çalışacak olan Fatih Terim, Ndiaye’nin boşluğunu ise Tolga Ciğerci ile dolduracak. Takımda mücadele gücü Ndiaye’ye en yakın isim olan Tolga artık Terim’in bankosu... Tecrübeli çalıştırıc­ı, Konya ile kupada oynanan maçta gurbetçi oyuncuyu dinlendird­i ve Sivas’a sakladı. Tolga, Ndiaye gibi rakibi karşılayan ilk isim olacak ve yapacağı çıkışlarla takımı hücuma taşıyacak. TRANSFERİN son gününde G.Saray’a imza atan Yuto Nagatomo sonunda takıma katıldı. Konya ile oynanan kupa maçı sonrası dün İstanbul’a gelen sarı-kırmızılı ekiple ilk çalışmasın­a çıkan Japon sol bek, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Herkes beni çok iyi karşıladı ve kendimi çok rahat hissetmemi sağladı. Herkese çok teşekkürle­r!” dedi. G.Saray’ın olan tedavi SAKATLIĞI Fernando’nun yıldızı ortaya Brezilyalı nedeni gitme sambacının Portekiz’e eden için devam görsem ağrı

Dizindeki “Kimi çıktı. görüşerek, baskı Terim’le kendimi Fatih Burada soruyor. öğrenildi. dediği sakatlığım­ı hissediyor­um” Portekiz’de altında oyuncusunu­n de sürdürmesi­ne Terim’in tedavisini yanında ailesinin izin verdiği kaydedildi.

Dursun Özbek dönemindek­i bu maç başı uygulaması Mustafa Cengiz’in tepkisi çekti. “Galatasara­y her maçını kazanmaya oynar. Beraberliğ­i hiçbir Galatasara­ylı kabul etmez. Galatasara­y’ın oyuncusu da bir puan için prim alamaz” görüşünü savunan Başkan Cengiz, koltuğa oturur oturmaz dediğini yaptı. Nagatomo ile imzalanan sözleşmeye puan için prim maddesi koyulmadı. 850 bin Euro garanti para kazanacak olan Japon sol beke maç başı herhangi bir ödeme sözü verilmezke­n, şampiyonlu­k halinde 150 bin Euro bonusla ödüllendir­ilecek.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye