Sabah

TİMSAH ÇELMESİ

Adriano’nun nefis füzesi ile öne geçen siyah-beyazlı ekip, Negredo’nun ters vuruşuyla büyük bir şok yaşadı. İkinci şok Delarge’dan geldi. Uzatmalard­a sahne alan Negredo, kafa golüyle yaptığı hatayı biraz olsun affettirdi

-

3 ŞUBAT 2018 CUMARTESİ PUANLAMA: FATİH DOĞAN

NFOTOĞRAFL­AR: BAHADIR BEYARSLAN egredo, dün akşam Bursaspor karşısında performans­ıyla sosyal medyada trend topic oldu... Siyah-beyazlı futbolseve­rler,

■ Negredo harbiden bitirici forvetsin, hepimizi bitirdin. ■ Negredo çok hırslı bir çocuk. 35 golü tamamlamak için kendi kalesine bile gol atıyor. ■ Negredo, futbol kariyerine ancak Çin’de devam eder.

■ 35 gole böyle ulaşamazsı­n Negredo kardeşim. ■ Üzülerek söylüyorum ama kendi kalesine gol atan ve sahada etkisiz kalan İspanyol yıldızı 90+2’de eşitliği getirmesin­e rağmen eleştirdi. İşte yapılan yorumlar:

Negredo, Gomez değil. Almeida bile olamaz. ■ Negredo’yu kaybetmeye­lim diye Şampiyonlu­ğu kaybedeceğ­iz. ■ Bu sezon Galatasara­y ve Fenerbahçe’nin en büyük transferi Negredo. ■ Negredo 35 gol sözü verdiğinde keşke “Kendi kalene attığın goller sayılmaz” maddesi koydursayd­ık.

BEŞİKTAŞ, dış sahada oynadığı maçlarda sadece puan açısından değil, futbol açısından da bekleneni veremedi. Siyah beyazlı takımın iç sahadaki maç başına 2,1 gol ortalaması, deplasmand­a 1,45’e düşerken, yediği gol ise 0,66’dan 1,27’ye çıkıyor. Lige kötü bir giriş yapan ve geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçına kadar skora etki edemeyen Yusuf Erdoğan, son iki maçta da gole katkı sağladı. 25 yaşındaki futbolcu Alanyaspor maçında Stancu’ya verdiği gol pasından sonra, Delarge’a da Beşiktaş karşısında golünü attırdı. 20. HAFTA STAT: BURSA BÜYÜKŞEHİR

 ??  ??
 ??  ?? Negredo kariyerind­e ikinci kez kendi kalesine gol attı. İspanyol yıldız, 2010 yılında da Sevilla formasıyla Zaragoza karşısında kaleleri şaşırmıştı.
Negredo kariyerind­e ikinci kez kendi kalesine gol attı. İspanyol yıldız, 2010 yılında da Sevilla formasıyla Zaragoza karşısında kaleleri şaşırmıştı.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye