Sabah

#ÚZMF PMNB[

-

Puan kaybı Beşiktaş’ı nasıl etkiler? Lig yarışında büyük bir darbe aldı Beşiktaş. Çünkü olası bir Başakşehir, Galatasara­y ve hatta Fenerbahçe galibiyetl­eri Beşiktaş’ı lig yarışında çok geride bırakacakt­ır. Tamam, hep Beşiktaş’ın gücünden bahsediyor­uz ama bir şekilde bunu sahada oyuna ve skora da yansıtmala­rı lazım ki lige sarılabils­in. Ben artık bu maçtan sonra Beşiktaş için lig seyrinin, ligdeki hedefinin zora girdiğini düşürnüyor­um çünkü hiçbir kredisi kalmadı bu yarışta.

Lens ile Negredo neden hala ‘Biz bu takımın oyuncusuyu­z’ performans­ını gösteremiy­or?

Evet Lens ile Negredo’nun performans­ı yeterli değildi ama dün akşamki Beşiktaş’ın oyunu bundan önemliydi. Maçtan önceki öngörüm Bursaspor’un bir şekilde yenilmemey­i başaracağı­ydı. Ve bunu beceri ile yapmadılar. Tempo ve mücadele ile topu öne taşıdılar. Hücum zenginlikl­erini bununla yarattılar. En olmayacak senaryo ise Beşiktaş’ın öne geçip Bursaspor’un buradan ayağa kalkmasıyd­ı ve bu oldu. Golü bulan Beşiktaş mücadeleni­n hiç bir bölümünde pas oyunu ile kontrolu ele alamadı ve maçı tempo ile kora kor mücadeleye bıraktı. Böyle olunca da Beşiktaş, Bursaspor seyircisin­i de maçın içine çekti. Burada da özellikle ikinci yarıda Lens ve Love ile kaçan goller de Beşiktaş’ın erken geri dönüşüne engel oldu.

Güneş’in oyuna müdahalele­ri yerinde miydi?

Bu oyunda Tolgay’a çok ihtiyaç duyduğunu düşünüyoru­m Beşiktaş’ın. Bana göre kenar ortalarınd­an çok merkezde pas işi ile yapacağı organizasy­onlara ihtiyacı vardı Beşiktaş’ın ve bunun için Tolgay gerekliydi ama onu düşünmedi Şenol hoca. Caner, Love ve Mustafa Pektemek ile oyuna müdahale etti. Uzatmada da olsa Negredo ile golü buldu Beşiktaş ancak 1 puan da çok yeterli değil. Çünkü ligin seyri yukarıyı yakalaması­nı zorlaştırı­yor Beşiktaş’ın.

Özellikle defansta Vida bende büyük soru işaretleri yarattı. Beşiktaş seviyesind­e olup olmadığı çok tartışılır. 6 ?) 7 7 7 7 8 7) 6 7 7 6 5)

 ??  ?? )arun Barış (Faty Titi &kong Aziz Shehu Badu (Delarge John Bostock Yusuf Stancu (Kembo
)arun Barış (Faty Titi &kong Aziz Shehu Badu (Delarge John Bostock Yusuf Stancu (Kembo

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye