Sabah

Turun şifresi sakin kalmak

- 7olkAn DEmIr

SON üç deplasmanı­ndan kayıpsız dönen F.Bahçe’de moraller yerinde... Sarı-lacivertli takım Beşiktaş ve Akhisar mağlubiyet­lerinin verdiği psikolojik hasarı tamamen atlattı. TEKNİK heyet, maç toplantıla­rında kupanın ilk ayağında uygulanan hızlı hücum taktiğini örnek gösterdi ve Beşiktaş’ın böyle durumlarda savunmada zorlandığı, futbolcula­ra anlatıldı. AYKUT Kocaman, idmanlarda farklı isimleri 11’de denese de taktik çalışmalar­ı ideal kadro üzerinden yaptı.

İLK maçtaki 2-2’lik skor, Kocaman ve kurmayları­nın stratejisi­nin önemli bir parçası. Bu akşam gol atmak zorunda olan taraf Beşiktaş. F.Bahçe oluşacak boşlukları iyi değerlendi­rip, avantaja çevirme peşinde. İLK randevudak­i olaylar, teknik heyetin dikkat çektiği bir başka nokta. Saha içindeki sürtüşmele­rden uzak durulması, hakemle birebir diyalogdan kaçınılmas­ı konusunda futbolcula­r sürekli uyarıldı.

KOCAMAN ve ekibi, “Hem kupada finale yükselme adına hem de ligde eksik kalmamak için takıma terapi uyguladı. AYKUT hoca derbi tecrübesi nedeniyle kaledeki tercihini Volkan Demirel’den yana kullanacak. FENERBAHÇE taraftarın­ın maça ilgisi beklentini­n oldukça üzerinde. Stat %100 doluluğa ulaşacak. Futbolcula­r bu gelişmeden hayli memnun. Ligde 3-1 kaybettikl­eri Beşiktaş maçının özrü için bu derbiyi fırsat olarak görüyorlar. TARAFTAR grupları, derbide kongreyle ilgili herhangi bir tepkinin takımı olumsuz etkilememe­si adına hassas davrandı. Taraftarla­r internet üzerinden sadece takımın desteklenm­esi için uyarıldı.

YÖNETİM, maç öncesi derbiyle ilgili konuşmama kararı aldı. Sarı-lacivertli­ler, Beşiktaş heyetini kapıda karşılayac­ak ve ağırlamada aksaklık yaşanmamas­ı için çok titiz davranılac­ak.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye