Sabah

TARAFTAR BAĞRINA BASTI

- (GLW|r: Duygu BIÇAK - Tasarım: Merve ÇELİK

FOTOĞRAF: BAHADIR BEYARSLAN

Yarıda kalan kupadaki olaylı Fenerbahçe derbisinde tribünden atılan yabancı maddeler nedeniyle yaralanan ve kafasına 5 dikiş atılan Şenol Güneş’e Beşiktaşlı taraftarla­r sahip çıktı. Dünkü maç öncesi Vodafone Park’ta özel hazırlık yapan ve tribünleri Güneş pankartlar­ı ile süsleyen siyah-beyazlılar, son iki sezonun şampiyonu olan tecrübeli çalıştırıc­ı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Yeni Malatyaspo­r maçından önce BJK TV’ye çıkarak lig yarışı ve yarıda kalan F.Bahçe derbisi hakkında açıklamala­r yaptı. Taraftarla­rını tahriklere kapılmamas­ı için uyaran Orman, “Futbolun içinde olan ama olmaması gereken şeyler sahaya çıktığında yaklaşık 5 dakika boyunca aralıksız, ‘Şenol Güneş’ tezahüratı yaptılar. Tribünde, “Geçmiş olsun hocam… Bu taraftar sana minnettar… Tolga Zengin onurumuz, Şenol Güneş gururumuz” yazılı pankartlar açıldı.

Sevgi gösteriler­ine tribünleri eliyle selamlayar­ak karşılık veren Şenol Güneş maç öncesi yaptığı açıklamada, sağlık durumunun iyi olduğunu ancak tüm takımın fizik ve mental açıdan yorgun olduğunu söyledi.

oldu. Beşiktaş mağdur olmuştur. Gelecek hafta Perşembe günü Divan Kurulu’nu olağanüstü toplantıya davet ettik. Burada Beşiktaş’ın akil insanlarıy­la şu anki gelişmeler­i istişare toplantısı yapacağız. Kötü bizim örneğimiz olamaz. Biz iyiden besleneceğ­iz” şeklinde konuştu. Yarıda kalan Fenerbahçe derbisinde başı yarılan Şenol Güneş’in son hali objektifle­re böyle yansıdı.

 ??  ?? Beşiktaşlı taraftarla­r, son 2 sezonun şampiyonu olan hocaları için özel pankartlar hazırladıl­ar.
Beşiktaşlı taraftarla­r, son 2 sezonun şampiyonu olan hocaları için özel pankartlar hazırladıl­ar.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye