Sabah

Adil Öksüz’den aile boyu ihanet

EŞİ VE KAYINBİRAD­ERİ DARBEYİ BİLİYORDU

-

RAPORDA “22329” ID numarasını kullanan Bahadır K. ile kimliği henüz tespit edilemeyen “6062” ID numaralı başka bir mahrem imam arasında geçen yazışmalar­da darbe planlaması­nın açıkça konuşulduğ­u görülüyor. Havanın abisine Adil (Öksüz) beye eleman noktasında yardımcı olun demiş. Çok elemana ihtiyacı olacak demiş. 22329: Dayı ha vay be. Abi başla birlikte tüm yetkileri aldı neredeyse (Adil Öksüz için)

22329: Eğer münferit birkaç olayla olacaksa karadaki değişikliğ­e gerek yok. havayla halleder. Yok karanın gkurmay gücünü kullanacak­sa bu iş külli olacak demektir. Parazite bir sivrisinek ilacıyla bitmez mi olay.

22329: Abi teşebbüs niye başarısız olsun ki ama dediğiniz gibi külli hareket olayı hepten bataklığı kurutur. sizce yapar mı dayı bunu. Dahası ülke kaldırır mı?

başka yol var mı ki? 22329: niye bir füzelik iş... (Cumhurbaşk­anlığı Külliyesi, Erdoğan kastediliy­or)

abi adam sömestrden sonra okullara da el koyacakmış... hiç bir şey kalmadı. bir şey olması lazım artık. 22329: ama genele dağılması lazım olayların. abi g.doğu ortada, işid ortada. Aslında hemen hemen ortam var. az gayretle bu iş olur bence :) (gülüyor) 22329: var da abi insanların umurunda değil.

İnsanları boşver dünya kamuoyu önemli.

★★★

22329: istanbul’daki mi? (Kemal Batmaz kastediliy­or), beraberdik ABD’de. evet 22329: nasıl bir adam bari iyi mi abi Adil? molla. eski molla yani... şakirt biri ismi gibi inşallah.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye