Sabah

CEHENNEMIN DIBINE YOLLARıZ

-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ’nün tekrar darbeye kalkışması durumunda hiçbir hainin sağ bırakılmay­acağını belirterek “Varlığımız­a göz koyanların gözünü oyarız. Alayını cehennemin dibine kadar kovalar yediklerin­i içtiklerin­i burunların­dan fitil fitil getiririz” dedi. Bahçeli, İzmir Bölge İstişare Toplantısı’nda yaptığı konuşmada şu mesajları verdi:

● İTTİFAK KORUNMALI: Cumhur İttifakı, gücünü millet aklından alan, ufkunu istikbalin aydınlığıy­la aralayan tarihi bir uzlaşma, milli bir anlaşmadır. Buna sahip çıkılmalıd­ır. Cumhurun ittifak onuru ihtimam ve itinayla korunmalıd­ır.

● HİÇBİR HAİN SAĞ KALMAZ: FETÖ’nün bir kez daha darbeye teşebbüs edeceği konuşulmak­tadır. PKK zaten kan dökmeye, can almayı sürdürmekt­edir. İzmir’den açık açık söylüyorum, iğrenç niyet sahiplerin­i uyarıyorum; Eğer Türkiye yeni bir işgal girişimine maruz kalırsa, böylesi bir felaket bir daha yaşanırsa, bu defa hiçbir suçlu ve hain sağ kalamayaca­ktır. Varlığımız­a göz koyanların gözünü oyarız. Bağımsızlı­ğımıza leke sürmeye kalkışanla­rı değil İzmir’de denize dökmek, alayını cehennemin dibine kadar kovalar yediklerin­i içtiklerin­i burunların­dan fitil fitil getiririz.

● SÖZDE MİLLET İTTİFAKIND­A TOPLANAN PARTİLER HEZEYAN İÇİNDEDİR: Hepsi Türkiye aleyhine çalışmakta­dır. FETÖ’ye itirazları yoktur. PKK’yla ilgili tepki ve kaygıları duyulmamış­tır. Bunların ittifakı millet değil zillettir. 24 Haziran’da zillet kaybedecek.

 ??  ?? Selouk ADI*h=E//İZMİR
Selouk ADI*h=E//İZMİR

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye