Sabah

Bunlar son ihanetleri­niz

ŞEHİT POLİSİN BABASI CHP’YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

- (diW|r: Yasin ESKİKÖY - Tasarım: Talip YARDIMCI KAHRAMANMA­RAŞ’TA Sırrıberk ARSLAN

FETHİ Sekin’in babası Zeki Sekin: Oğlumu, Edirne’de ziyaret ettiğiniz şahsın arkadaşlar­ı şehit etti. ‘Millet için geliyoruz’ deyip, katillerin bayrağını dalgalandı­rdılar.

Meteoroloj­i Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre yağışlar ülke genelinde Arife Günü başlayarak bayramın 1’inci ve 2’nci günü tüm yurda yayılmış olacak.

İstanbul Teknik Üniversite­si (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloj­i Mühendisli­ği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, bayramda yağmur gözüktüğün­ü ve bayramdan sonra sıcaklıkla­rın mevsim normalleri­nin üzerinde çıkacağını belirtti. Şen, “Arife ve bayramın 1’inci günü yağmur beklenmiyo­r. Bayramın 2’nci günü akşamı Marmara Bölgesi’nde yağmur gözüküyor. Bayramın 2’nci ve 3’üncü günü kıyı kesimleri hariç yağmur bekleniyor. Sıcaklıkla­r ortalamanı­n 3-4 derece yukarısınd­a devam ediyor. Zaten şu anda mevsim normalleri­nin üzerinde. Bayramdan sonra sıcaklıkla­r mevsim normalleri­nin üzerine çıkacak. Sıcak bir seçim geçirebili­riz” dedi. Meteoroloj­i’den yapılan açıklamaya göre, yurdun güney, iç ve doğu kesimlerin­in parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun doğusu, Muğla, Osmaniye, Giresun, Trabzon, Rize, Kahramanma­raş ve Bingöl çevreleri, Antalya’nın kuzey ve batısının iç kesimleri, Burdur’un güney, Adana ve Mersin’in kuzey dağlık kesimleri ile Hatay’ın kıyı ilçelerini­n sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜNE DİKKAT

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Güneydoğu kesimleri hariç ülkenin büyük bölümünde gökgürültü­lü sağanak yağışların görüleceği­ni açıkladı. Eroğlu, “İstanbul’dan Ordu’ya kadar sahil kesimleri hariç yağış var. Bayramın ikinci günü yağışlar daha da artacak” dedi. 4 katlı binanın bodrum katındaki daireyi sağanak nedeniyle oluşan sel suları bastı. Bu sırada evde bulunan Fatma Uşak (38) ile çocukları Mevlüt (10) ve Ali Osman (4) mahsur kaldı. Komşuların fark ederek yardıma koştuğu anne ve iki çocuğu kurtarılam­ayarak hayatını kaybetti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye