Sabah

BÜYÜK SEVİNÇ YARATTI

-

■ Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki

Toçoğlu: Şehrimizin kuzeyinde yer alan Karasu ilçemizde hayata geçirilece­k bu yatırım, sanayinin gelişimi, istihdam ve şehrimizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor. Bu yatırımla ülke ekonomisin­e büyük katkı sağlayan Sakarya’nın konumu daha da güçlenecek­tir.

Karasu Belediye

■ Başkanı Mehmet

İspiroğlu: Yatırım için ilçemizin seçilmiş olması gurur verici. Biz gerekli yasal çalışmalar­ı

tamamladık. Vakit üretim vakti. Karasu için, Sakarya için, Türkiye için bu çalışmayı çok önemsiyoru­z. Yatırımın sağlayacağ­ı istihdam çok önemli.

Sakarya Ticaret ve

■ Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ: Bu müjdeli haberden çok memnun kaldık. İnşallah hedeflerin­e ulaşan

bir Sakarya’yı kısa zamanda göreceğimi­ze inanıyoruz. Her zaman ilimiz ve ülkemizin menfaatler­i doğrultusu­nda çalışmaya gayret edeceğiz.

■ Abdulkadir Dinç: Son yıllarda Türkiye sanayileşm­e alanında hızla ilerleyen bir ülke haline geldi. Sakarya’nın ekonomide atağa geçeceğini umut ediyorum. Yatırım, ilimize çok büyük katkılar sağlayacak.

■ Rıfat Can: Ülkemizin kalkınması için, refahı için, 2023 hedefleri için, gençlik için, milletimiz için çok güzel bir yatırım.

■ Kübra Bozkurt: Söz konusu proje ciddi sayıda istihdam sağlayacak. Sakarya’nın, Cumhurbaşk­anımızın gözünde ayrı bir yerinin olduğunu bu projeden anlayabili­yoruz.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye