Sabah

Zihinsel engelli kadına tecavüz ettiler

-

Cenazenin alınışı sırasında Murat kızının “Baba” U.’nun feryatları yürekleri küçük dağladı. ANTALYA’DA yaşayan 3 çocuklu Aysun Murat ve U. çifti, sık sık tartışıyor­du. Çift, önceki gece de tartıştı. Tartışmanı­n ardından Aysun odasına U. yatak giderken, Murat U. ise salondaki kanepeye yattı. Babasının sık sık sorun çıkarıp

annesiyle tartışması­na İSTANBUL Bağcılar’da yüzde 70 zihinsel engelli kadına tecavüz eden 6 kişi yakalanara­k gözaltına alındı. Fevzi Çakmak mahallesin­de geçtiğimiz pazar günü meydana gelen iğrenç olay iddiaya göre şöyle yaşandı. Bir arkadaşlar­ının düğününden öğle saatlerind­e çıkan 6 arkadaş sokakta alkol almaya başladı. Bu sırada yüzde 70 zihinsel engeli olan 44 yaşındaki A.M.’nin balkondan çarşaf silkelediğ­ini gören zanlılar kadının kendilerin­e baktığını düşünüp kapıyı açması için ikna etmeye çalıştı. Apartmanda­ki zillere defalarca basan şüpheliler­den esnaf olan Y.C. (24) ve matbaacı olan M.D. (26) kadının olduğu eve girip kapıyı kapattı. İki zanlı kadına defalarca cinsel istismarda bulundu. Bu sırada içeriye girmeye çalışan diğer 4 kişi apartman kapısını açamadığı için kirli emellerine ulaşamadı.

Talihsiz kadın başına gelenleri, kız kardeşine anlatınca Gasp Büro Amirliği ekipleri 3 Ekim’de harekete geçti. 4 şüpheli Başakşehir’de 2 şüpheli ise Bağcılar’da evlerine yapılan operasyonl­a gözaltına alındı. Şüpheliler­den M.D.’nin kadına cinsel istismarda bulunduğun­u kabul ettiği bildirilir­ken diğerlerin­in olayı kabul etmedikler­i iddia edildi. Şüpheliler Gasp Büro Amirliği’ndeki işlemlerin­in ardından adliyeye sevk edildi. Yunus Emre KA9AK

 ??  ?? Antalya’da 14 yaşındaki çocuk, balkonda tabancayla annesi ile vurarak tartışan katili çocuğu, öldürdü. babasını evlerinin 400 Polis ekipleri, baba metre ilerisinde yakaladı Murat U.
Antalya’da 14 yaşındaki çocuk, balkonda tabancayla annesi ile vurarak tartışan katili çocuğu, öldürdü. babasını evlerinin 400 Polis ekipleri, baba metre ilerisinde yakaladı Murat U.
 ??  ?? Mehmet Ali İşler yoğun bakımda.
Mehmet Ali İşler yoğun bakımda.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye