Sabah

Erkekliğe sığar mı Meral Hanım?

-

Yaklaşık BIr HAFtADır IstIFAlArı­n yaşanmadığ­ı İyI PArtI’de işler kesat olmalı ki Meral Akşener yine AksIyon peşinde.

Taktiğiyse hep aynı. Geçen seçimlerde Tayyip ErDoğAn İnCE’yI muHAtAp Alıp kendisini yok sayınca, hiç çekinmeden “BAnA BIr şEy söylEsEnE Ey ErDoğAn” dediğine bile şahit olmuştuk... Şimdi de kAnCAyı, partisini böldüğü Devlet BAHçElI’ye atmış durumda. Geçtiğimiz gün MHP Genel Başkanı’na çok sert yüklendi.

Bahçeli Erdoğan’ın aksine kendisini ciddiye alıp Twitter’dan şu yayınladı:

“Bu HAnımEFEnD­IyE son IHtArım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlArın­A kAtlAnmAk zorunda kalırsın. Demedi deme, Büyük lAFı DInlE!”

★★★

mesajı

Meral Hanım IstEDIğI rEAksIyonu almıştı... Sosyal medyada birbirine DüEllo randevusu veren ErGEn DElIkAnlıl­Ar gibi, Bahçeli’ye “Gel” diyerek Twitter’a Çankaya AnkArA’DAkI Açık ADrEsInI yazdı. Altına da şu notu düştü:

“DEmIrDEn korksAk trEnE BInmEzDIk!”

Twitter’da İP taraftarla­rı, zihnimizin otomatik olarak “AnAm” diye tamamladığ­ı bu cümleyi, “ErkEk GIBI kADın” diyerek alkışlamay­a koyuldular.

Buraya kadar anlattıkla­rımı, bir eliyle, öne eğdiği yüzünün yarısını kapatıp BAşkAlArın­ın yErInE utAnAn adam emojisi gibi dinlediğin­izi biliyorum. Ne yazık ki dahası var!

Bu atışmaları­n ardından Akşener Twitter hesabından bir video paylaştı. Görüntüler­de on kIşIlIk bir grup İstanbul’daki evinin önünde sloGAn AtıyorDu... Meral Hanım da pencereden sarkmış, gece vakti bir kadının evinin önüne nasıl gelirsiniz diye kalabalığa “YAzıklAr olsun sIzE tüü...” şeklinde ver yansın ediyordu.

Bu kez de İP’lilerle MHP’liler arasında “BIr kADınA Bu yApılır mı” tartışması başlamıştı.

★★★

Evet bunca kuru Gürültünün ardından tahmin ettiğiniz gibi hiçbir şey olmadı. Akşener’in evinin önüne gidip slogan atan şahıslar polis tarafından gözaltına alındılar.

Ancak kamuoyunun kafasındak­i soru işaretleri hâlâ giderilmiş değil.

MEsElA, AnkArA ADrEsInI vErIp “gelin” diyen Akşener İstAnBul’DAkI EvInDE ne arıyordu? Çankaya’ya “GElEnlErI” BAşkAlArı karşılayac­ak o da krizi Üsküdar’daki evinden mi yönetecekt­i? Ya da “adamlıkta” erkek siyasetçil­ere taş çıkartıyor diye övülen Meral Hanım’ın başka adres vermesi DElIkAnlıl­ığA sığAr mıyDı?

Bahçeli’ye gelince... O da Akşener’in evinin önüne gidenleri partiden ihraç ederek “tABAnı zor tutuyorum” mesajı mı vermişti yoksa provokAtör­lErI mI AyıklAmışt­ı, bilemiyoru­z. Zira o MHP’lilerin, Çankaya adresi verip “gelin” diyen Meral Hanım’ın Üsküdar’da olduğunu nErDEn HABEr AlDıklArı DA mEçHul?

Kesin olan tek şey Bahçeli’nin işinin zor olduğu... Zira karşısında­ki tEHDIt EDErkEn ErkEk, CEvABını AlırkEn kADın. Ne yapsan olmaz yani. melih.altinok@sabah.com.tr SMS: MA yaz 4122’ye gönder. (1.60 TL) MH: 444 88 81

Faks: (0212) 354 36 19

 ??  ?? Melih ALTINOK
Melih ALTINOK
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye