Sabah

Ceza yazan polisin parmağını kırdılar

Kocaeli’nde, sigortası eksik olduğu için hakkında işlem yapılmak istenen aracın sürücüsü ve yanındakil­er, polisle tartıştı. Olayda memurun yüzük parmağı kırıldı

-

Kocaeli’nde, durdurduğu araca belgeleri eksik olduğu için ceza yazmak isteyen trafik polisi, darp edildi. Kocaeli Devlet Hastanesi yakınların­daki bir otobüs durağında, yasak olduğu halde park etmiş bir araç gören trafik polisi Hakan Savaş A. yanına gitti. Araçta 3 kişinin olduğunu gören polis, “Park yasağı olan bölgede beklediğin­iz için yasal işlem yapacağım” dedi. Aracın ve sürücünün evrakların­ı alıp polis aracına dönen ve sorgulama yapan polis memuru aracın sigortasız olduğunu da gördü. Bu esnada, araçta bulunan 3 kişi polisin yanına geldi. Bunun üzerine polis memuru, “Aracınızın sigortası da yok. Acil olarak yaptırırsa­nız çektirmem. Yoksa otoparka çektirmek zorundayım” dedi.

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINDA

Bunun üzerine araç sahipleri ile polis arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce de polis memuru takviye ekip istedi. Bu esnada çıkan arbedede ise araçtakile­rden Göksun A. polis memurunun sol el yüzük parmağını kırdı. Çevredekil­erin de araya girmesi ile polis memuru hastaneye götürülere­k eli alçıya alındı ve 20 gün rapor verildi. Olaya karışan Göksun A., İsmail A. ve Adem K. ifadeleri alınmak üzere Saraybahçe Polis Merkezi’ne götürüldü.

 ??  ??
 ??  ?? AEEDV ÇAKA56A%A+
AEEDV ÇAKA56A%A+

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye