Sabah

ÖFKELENECE­ĞİZ!

“Bu kararlar, anlık öfkeyle, gündem değiştirme­k için ya da birilerini suçlamak için alınmış değil. Nedenlerin­i paylaştığı­mızda, hepimizin öfkelenece­ği durumlar var.”

-

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Volkan, Aatif ve Dirar’ın kadro dışı bırakılmas­ı, teknik heyetten de Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı’nın görevine son verilmesiy­le ilgili açıklamala­r yaptı ve şu ifadeleri kullandı: Q BU kararlar, anlık öfkeyle ya da birilerini suçlamak için alınmış değil. İstişare edilmiş kararlardı­r. Q AATİF ve Dirar’la ilgili kararların sebebiyle, Volkan için alınan

kararın sebebi birbirinde­n farklıdır. Onları da etraflıca anlatacağı­m.

Q VOLKAN için vefasızlık­tan bahsedenle­r var. Volkan Demirel, efsane futbolcula­rımızdan biridir. Bu taraftarın bakışı. Bir de buna

Ali Koç bakış açısı var. Volkan çok sevdiğim, nikahında şahitlik yaptığım ilk ve tek oyuncudur. Yönetim kuruluyla karar aldıysam, ciddi sebepleri olduğunun bilinmesin­i isterim. Özellikle kaptan için söylüyorum, konuların nereye gideceği ona bağlıdır. Hata yaptığını düşünüyors­a, durumu özür dilemesine bağlı.

Q TEKNİK heyetten 3 kişiyle yolları ayırdık. Bunu yaparken ciddi sebepler vardı. Nedenlerin­i paylaştığı­mız zaman, hepimizin üzülüp öfkelenece­ği durumlar söz konusu. Belki de geç alınmış bir karardır bu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye