Sabah

SIKINTI VAR

Kanarya rakip kaleye 16 şut çekti ancak isabet sağlayamad­ı. 82’de Elia’nın attığı golde VAR devre dışı kalıp, hakem ofsayt deyince Fenerbahçe 1 puan aldı ve küme düşme hattının üstünde kaldı!

- MAÇIN RÖNTGENİ

1- TRNAVA maçını kazanan 11’i bozmayan Cocu, dizilişle oynayarak çıktı Başakşehir maçına... Reyes bu kez dörtlü savunmanın önünde görev yaptı. Fenerbahçe belki de bu sezon ilk kez işin hem savunma hem hücum yönünde rakibinden üstün bir oyun sergiledi.

2- COCU, “Çok fazla değişiklik sevmiyorum” diyerek aynı kadroyla devam sinyali veriyor. Ancak Reyes ve Frey’in performans­ları 11 oynayacak seviyede değil. Oyundan çıkarken her ikisi de taraftarda­n tepki gördü. Bu sorun çözülmeli. 3- TRNAVA maçında tepki alan Ayew, Başakşehir önünde daha etkiliydi. Bu sezon ilk kez ivmesini yukarı doğru yükseltti. Ancak gol vuruşların­a daha fazla konsantre olmalı ve daha fazla çalışmalı.

4- ELJİF belki de hat-trick

yapacağı maçı gol atamadan bitirdi. Fenerbahçe adına maçın en iyilerinde­ndi. Biraz daha şanslı olsa, sarı-lacivertli­lere çok kritik üç puanı getirerek maçın yıldız ismi olabilirdi. Ama gayretiyle yine tam puan aldı.

5- BAŞAKŞEHİR takım olarak geçen yıl bıraktığı noktanın gerisinde... Bunda hem Adebayor’un hem Mossoro’nun temposunun düşüklüğün­ün etkisi büyük. Buna rağmen kazanacak pozisyonla­rı buldular. Oturmuş takım avantajıyl­a Kadıköy’den puan aldılar.

6- TABLO 8 maç 8 puan... Fenerbahçe tarihinin en kötüsü. Ancak bu dönemde alınacak kararlar gelecekte daha büyük zararlara yol açabilir. Özellikle de Cocu takımı daha net tanıdığına dair mesajlar verirken. Teknik direktör değişikliğ­i için acele edilmemeli.

 ?? FOTOĞRAF: RAŞİT ATEŞ ??
FOTOĞRAF: RAŞİT ATEŞ

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye