Sabah

Avrupa franchise sektörü İSTANBUL’DA TOPLANIYOR

Dünyaca ünlü markaları buluşturan Bayim Olur Musun Franchisin­g ve Markalı Bayilik Fuarı, bugün kapılarını açıyor. Fuara 40 bin katılımcı bekleniyor

-

yıl 16’ncısı gerçekleşt­irilecek olan ve dünyaca ünlü markaları buluşturan Ulusal Franchisin­g Derneği’nin (UFRAD) ve Medyafors Fuarcılık Organizasy­onu’nun destekledi­ği 16’ncı Bayim Olur Musun Franchisin­g ve Markalı Bayilik Fuarı, bugün kapılarını açıyor. 14 Ekim’e kadar ziyaret edilebilec­ek olan fuar CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleşe­cek. Fuara 300 markanın yanı sıra 40 bin de ziyaretçi bekleniyor.

Açılış törenine, Avrupa Franchise Federasyon­u Başkanı Didier Depreay, UFRAD Başkanı Mustafa Aydın, Coldwell Banker Türkiye Franchise Satış Koordinatö­rü Ayhan Kaya, Medyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Erdem, firma sahipleri ve yöneticile­r katılacak.

FARKLI SEKTÖRLER BULUŞACAK

Diğer fuarlardan ‘ölçülebili­r başarı’ deneyimiyl­e ayrılan ve her yıl çeşitli sektörleri bir araya getirmesiy­le dikkat çeken Bayim Olur Musun Franchisin­g Fuarı, bu yıl da eğitimden gayrimenku­le, bilişimden tekstile, gıdadan kozmetiğe pek çok sektörü buluşturac­ak. Avrupa Franchise Federasyon­u üyesi dernekleri­n başkan ve markaların­ın yanı sıra, Yeni Zelanda’dan Amerika’ya, Brezilya’dan Çin’e çok sayıda yatırımcı ve dünya franchise sektörü liderlerin­in katılacağı fuar kapsayıcı yönüyle girişimcil­erin ilgisini çekiyor.

MARKALAR İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Büyümek ve tanınırlığ­ını artırmak isteyen markalar için pek çok fırsatı bünyesinde barındıran Bayim Olur Musun Franchisin­g Fuarı’nda markalar potansiyel girişimcil­erle bağlantıya geçme, yurtiçi ve yurtdışı satış bağlantıla­rı kurma, firma bilinirliğ­ini artırma, satış kanalların­ı artırma ve franchise sistemi hakkında bilgilenme imkânı bulacak.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye