Sabah

Korkuno itiraI 90 kişiyi öldürdüm

-

dünyanın bir numarası Norveçli Magnus Carlsen, ABD’li rakibi Fabiano Caruana’yı uzatma oyununda yenerek 4. kez Dünya Satranç Şampiyonu oldu. Carlsen, berabere sonuçlanan 12 normal oyundan sonra, beraberliğ­i bozmak için oynanan dört süreli oyunun üçünü kazanarak, Caruana’nın 1972’de Bobby Fischer’dan sonra ilk Dünya Şampiyonu Amerikalı olma umutlarına son verdi. Daha önce dünya şampiyonlu­ğunu üç kez kazanan ve bu karşılaşma­nın da favorisi olan Carlsen, “Benim için dev bir zafer. Fabiano çok iyi oynadı ve çok güçlü bir oyuncu” dedi. Magnus &arlsen

3 kadını öldürmekte­n müebbet hapis cezasına çarptırıla­n 78 yaşındaki eski boksör Samuel Little, başka bir hapishaney­e nakledilme­k için yaptığı başvuru sırasında 90 kadar kişiyi daha öldürdüğün­ü itiraf etti.

Teksas’ta bir hapishaned­e tutulan Samuel Little’ın, cinayetler­i farklı eyaletlerd­e 1970-2005 yılları arasında işlediği düşünülüyo­r. FBI’ın şimdiye kadar cinayetler­den 36’sını Little’la ilişkilend­irebildiği kaydediliy­or. Bir FBI görevlisi, “Little kurbanları­nı ve cinayetler­i nasıl işlediğini en küçük ayrıntısın­a kadar hatırlıyor. Cinayetler sırasında nerede olduğunu, hangi model araba kullandığı­nı söylüyor, öldürdüğü kadınların eşkâlini çiziyor” dedi. Eski bir boksör olan Little’ın çoğunlukla seks işçisi ve uyuşturucu bağımlısı olan kadınları hedef aldığı ve cinayetler­inin çoğunda arkasında iz bırakmadığ­ı belirtiliy­or. Samuel Little’ın önce yumruk atarak kadınları yere devirdiği sonra da boğduğu söyleniyor. Bu cinayetler­in çoğu, failleri bulunamadı­ğı için aşırı dozda uyuşturucu, doğal nedenle ölüm ve trafik kazalarıyl­a açıklandı.

 ??  ?? 6amuel /ittle
6amuel /ittle
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye