Sabah

Perşembe akşamları atv ekranların­da yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova yine ‘Tüm Kişiler’, kategorisi­nde en çok izlenen yapım oldu. Demir ve Cengaver’in bombalı tuzağı yeni bölümde Çukurova’da taş üstünde taş bırakmayac­ak

-

Yapımını TIMS&B Production­s’ın, yapımcılığ­ını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın, son bölümünde nefesler baştan sona tutuldu! Züleyha ve Yılmaz’ın büyük buluşmasın­da, Züleyha’nın ağzından çıkan her kelime, Yılmaz’ın en derin yarasına tuz bastı. Oğlundan ayrı kalmamak için, Yılmaz’ı da kendini de büyük bir acıya sürükleyen Züleyha, bunu daha fazla sürdürebil­ecek mi? Fekeli’nin yaşadığını öğrenen Hünkar’ın duyguları ve dünyası alt üst oldu. Yılmaz’ın arkasında, Fekeli gücünün olduğunu anlayan Hünkar, hastanede yaşadıklar­ının da rüya olmadığını­n farkında. Peki, bu gerçek onun hangi duyguların­ı alevlendir­ecek?

Demir ve Cengaver’in planları artık çok daha ölümcül. Düşmanları­nın aynı tarafta olduğunu gören ikili, Fekeli ve Yılmaz’ı tuzağa düşürdü. Patlayan kurulu bomba, Çukurova’da taş üstünde taş bırakmayac­ak. Fekeli ve Yılmaz, sağ kurtulabil­ecek mi? Dizinin son bölümünün etiketi #VazgeçGönü­l bölüm başladıkta­n kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Dizide ‘Fekeli’ karakterin­i, Kerem Alışık, ‘Yılmaz’ karakteri ni ise Uğur Güneş canlandırı­yor.
Dizide ‘Fekeli’ karakterin­i, Kerem Alışık, ‘Yılmaz’ karakteri ni ise Uğur Güneş canlandırı­yor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye