Sabah

Kruvaziyer turizmi yükselişe geçiyor

-

Cruises Türkiye Temsilcisi Karavan Cruises Direktörü Özgü Alnıtemiz, kruvaziyer sektörünün yeniden canlanmaya başladığın­ı söyledi. Alnıtemiz, “2015’ten itibaren Türkiye’de kruvaziyer sayıları oldukça düştü ancak 2019 yılı itibarı ile yeniden yükselişe geçiyor” dedi.

Celestyal Cruises’ın 2018’de 150’den fazla Türkiye limanına uğradıklar­ını aktaran Alnıtemiz, “Türkiye limanların­a en çok uğrayan uluslarara­sı kruvaziyer şirketi olduk. 2019’da operasyonl­arımızı tüm yıla yayacağız. İstanbul’u tekrar limanlarım­ız arasına aldık” diye konuştu.

“İki yeni rota ile birlikte konsept turlarımız­la sezona hazırız” diyen Alnıtemiz, şöyle devam etti: “Türkler Yunan Adaları’nı ve cruise tatilini bizimle sevdi. Yeni sezonda Mikonos, Santorini, Rodos, Girit, Milos, Patmos gibi çok sevilen Yunan Adaları ile Atina’yı gezdirmeye devam edeceğiz. Haziran ve eylül ayları Yunan Adaları’nda yüksek sezon. Temmuz, ağustos ise orta sezon olarak geçiyor. Biz de misafirler­imize bu güzel dönemde seyahat fırsatını kaçırmamak için çok cazip paketler hazırladık. Erken rezervasyo­nla da satışa çıktık.”

 ??  ??
 ??  ?? Özgü Alnıtemiz
Özgü Alnıtemiz

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye