Sabah

‘BöYLE BIR şEY OLAMAZ’

-

Murat .ARAMA1 =iya RAMOĞLU/ADA1A

Atabancayı başına dayadı. Olay yerine çok sayıda polis gelirken, hastaneye kaldırılan yaralılard­an Aydoğdu ve Aykan tüm çabalara rağmen kurtarılam­adı. Durumu ağır olan Özdemir’in ise tedavisi sürüyor. Tabancayı başına dayayan Altuğ, yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonucu teslim oldu. Altun’un bir hafta önce sosyal medya paylaşımla­rıyla saldırının mesajını verdiği de ortaya çıktı. Saldırganı­n paylaşımla­rında “Herkes yaptığının bedelini ödeyecek. Aralık ayının 15’inden sonra kim istifa edecek, kim canının derdine düşecek, hep beraber göreceğiz” ifadelerin­i kullandığı dikkat çekti. Başkanı ÇUKUROVA Belediye şey olamaz. Soner Çetin “Böyle bir yönden de Üzerimize düşeni idari üzerine yapacağız. Birinin şikayeti saldırgan arkadaşı zabıta müdürünün ve şikayet edenle yüzleştird­iği biliyoruz. görev yerini değiştirdi­ğini gidip gelmem ‘Yol işleri şantiyesin­e deyince, bunlar zor oluyor, aracım yok’ vermişler. da almışlar yapı kontrole de bina Yapı Kontrol Müdürlüğü bir görev içinde. 5-6 ay önce yaşanan değişikliğ­i” dedi.

Demirtaş Adana Valisi Mahmut ama konuyu ise “Nedenini bilmiyoruz konuştu. araştırıyo­ruz” diye

 ??  ?? AHmEt Altuğ’un kAtlIAm AnlArı GüvEnlIk kAmE rAlArınA yAnsıDı. AHmEt Altuğ (BEyAz GömlEklI) vE ölDürDü ğü ZABıtA MüDürü CEn GIz AyDoğDu (51).
AHmEt Altuğ’un kAtlIAm AnlArı GüvEnlIk kAmE rAlArınA yAnsıDı. AHmEt Altuğ (BEyAz GömlEklI) vE ölDürDü ğü ZABıtA MüDürü CEn GIz AyDoğDu (51).
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye