Sabah

GÚSàOeO kÚZ kılavuz istemez

-

BAŞLIKTA söylediğim gibi, Beşik taş haftalardı­r çok kötü… Hatta geçen sezonun son bölümünü de katabiliri­z. Geçen hafta Trabzon karşısında taraf tarın gazıyla hiç olmazsa 1 puanı kur tarmışlard­ı. Beşiktaş bu maçta 6-7 tane gol yemediğine bence dua

etsin. Beşiktaş’ın maçla alakası yoktu. Hocasından futbolcusu­na kadar.. Kon santrasyon yok, ciddiyet yok.. Kasım paşa ile aynı puandasını­z, kazansanız bu 6 puan demek. Sizin bu laubalili ğinize taraftar bile anlam veremiyor.. Sanki geçen hafta Şampiyonla­r Ligi’ni kazanmış da angarya maç oynar gibi sahadalar. Futbolcula­r, hoca, hepsi buna dahil.. Şenol hoca maçı hangi haleti ruhiyeyle izliyor, anlamıyoru­m. Orta sahada Medel, Atiba, Dorukhan’la maça başlıyor, Quaresma kulübede.. Bir hafta solda bir hafta ileride oynayan Mustafa sahada.. Takım savunması zaten hak getire.. Love gemileri yakmış, kadroya alınma mış.. Larin’den ümit kesilmiş.. Oğuz han unutulmuş, Tolgay kadro dışı.. Beşiktaş’ın fabrika ayarları baştan aşağı bozuk.. Tamam, Quaresma geçen hafta hata yapınca kenara geldi, anladık da bu hafta niye kenarda?

Kasımpaşa’dan gol yiyinceye kadar hasbelkade­r top oynayan tek oyun cu Lens’ti, düşünün artık.. Avrupa’dan elenmişsin, ligde işler sarpa sarı

yor, kupa zaten yok.. Mesela Fatih Terim’i anlayabili­riz, oynatacak adamı zor buluyordu. Şenol hocanın mazereti ne? Beşiktaş bu kad rosuyla Başakşehir’den hele de puan kaybettiği haftada 9 puan fark yiyorsa başarısızl­ık Şenol Güneş’e yazar.

Son olarak günün kazananı Mustafa Denizli ve tartışması­z en iyi hücum takımı olan Kasımpaşa’yı canı gönülden kutlarım. Önleri açık..

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye