Sabah

HEPSİNE İNAT BU ÜLKE, BU MİLLET DİMDİK AYAKTA

ERDOĞAN, AK PARTİ’NİN SAKARYA İLÇE ADAYLARINI AÇIKLADI

- Hasan AY/6$.$5<$

Recep Tayyip Erdoğan, dün Serdivan Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Sakarya belediye başkan adayları tanıtım toplantısı­na katıldı. Erdoğan konuşmasın­da yatırımlar­dan bahsederek ana muhalefete yüklendi. İşte Erdoğan’ın konuşmasın­ın satırbaşla­rı;

Ben CHP’ye gönül veren kardeşleri­me sesleniyor­um, gelin bu oyunu bozun. Şimdi bir Cumhur İttifakı var. Bu Cumhur İttifakı karşısında bir illet, zillet ittifakı var. Bunlara gereken dersi 31 Mart’ta vermemiz lazım.

Bu CHP zihniyeti herşeyin önüne kesmeye çalışıyor. Bunlarda vatansever­lik yok, bunlarda yerli, milli olmak diye bir dert yok. Bunların bütün derdi, bir yerde bir

nnşeyin temelini mi atıyorsun, onun önünü kesmek.

Biz gittiğimiz her yerde eserlerimi­zle konuşuyoru­z. CHP laf. Birileri gibi iftiranın, yalanın,çirkefliği­n gölgesine sığınmıyor, yaptıkları­mızı yapacaklar­ımızı paylaşıyor­uz. Karasu’da dev bir tesisin temellleri­ni attık. Bay Kemal inşallah izlemiştir, izlememişs­e akşam haberlerin­de izlesin.

Eskiler ‘El atına binen tez iner’ diyor. Ürünlerimi­zi başkaların­a bağımlı olarak piyasaya çıkarttığı­mızda o attan indirmeye çalışırlar. Dolayısıyl­a savunma sanayinin tüm alanlarınd­a varlık göstermemi­z şart.

nnnnnnnnnn­Ambargonun kaldırılma­sı için ülkemizden talep edilen öncelikli şartlar arasında afyon ve kenevir ekimiyle ilgili kısıtlamal­arın yer alması konunu bir başka önemli boyutudur. Bize bir zamanlar afyon ekimini yasaklayan­lar kendileri cayır cayır afyon ekiyordu. Askeri bir sorunun çözümü için görünürde konuyla hiçbir ilgisi olmayan böyle bir şartın konulması son derece manidardır. Tarım Bakanlığı’na söyledik, bir kenevir ekimi süreci başlatalım, bu süreci başlatacağ­ız.

Adapazarı- Mutlu Işıksu Akyazı- Bilal Soykan Arifiye-İsmail Karakulluk­çu Erenler-Fevzi Kılıç Ferizli-İsmail Gündoğdu Geyve-Murat Kaya Hendek-Ali Kemal Sofu Karapürçek-Orhan Yıldırım Karasu-İshak Sarı Kaynarca-Murat Kefli KocaaliAhm­et Acar Pamukova-Cevat Keser Sapanca-Özcan Özen Serdivan-Yusuf Alemdar Söğütlü-Koray Oktay Özten Taraklıİbr­ahim Pilavcı (MHPCumhur ittifakı adayı)

Sakarya’daki 1. Ana Bakım Fabrikası’na ilişkin 19 Aralık’taki Cumhurbaşk­anlığı kararımızı­n

 ??  ?? İŞTE AK PARTİ’NİN SAKARYA İLÇE ADAYLARI n n
İŞTE AK PARTİ’NİN SAKARYA İLÇE ADAYLARI n n

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye