Sabah

TARAFTAR İSTİYORSA NEDEN OLMASIN!

-

dedi. alatasaray derbisinde Belhanda’ya tokat attığı için aldığı 8 maçlık cezayı tamamlayan Jailson, Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal’ın bankoların­dan biri oldu. Antalya’da performans­ıyla tam not alan sambacıyı her sistemde oynatabile­ceğini düşünen Yanal, Jailson’u takımın en önemli parçaların­dan biri olarak görüyor. Tecrübeli çalıştırıc­ının, “Hem tek ön libero olarak hem de ikili orta saha olarak başarılı. Onun yokluğu hissedildi. Orta sahada artık daha dinamik bir yapıda olmamız gerek. Bu açıdan Jailson’un varlığı çok önemli” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Başkanı Ali Koç, bugün saat 21:00’de FBTV’den canlı olarak yayınlanac­ak ‘Camiaya Sesleniş’ programına katılacak. Başkan Koç’un başta transferle­r olmak üzere, kadro dışı kalan oyuncuları­n affedilmes­i ve Ersun Yanal dönemindek­i yeni Fenerbahçe ile ilgili önemli açıklamala­rda bulunacağı gelen bilgiler arasında.

2015-2016 sezonunda 5 milyon TL bonservis bedeliyle Fenerbahçe’ye transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, bu dönemde önünde sürekli farklı sağ bekler olmasına rağmen önemli şanslar yakaladı.

Tecrübeli oyuncuyla önümüzdeki günlerde görüşmeler­e başlanacak. Fenerbahçe bu hamleyle, sezon sonunda oyuncunun bedelsiz ayrılma ihtimalini ortadan kaldıracak.

Faslı oyuncusu Aatif Chahechouh­e’ya Ç.Rizespor’un ardından Sivasspor da talip oldu. Sarı-lacivertli yönetim, iki teklife “Bizim açımızdan sorun yok, oyuncuyu ikna edin” yanıtını verdi. Ancak Aatif’ın sezon sonuna kadar Fenerbahçe’den ayrılmak istemediği öğrenildi. Faslı oyuncunun, “F.Bahçe’de yeniden A takıma alındım. Bu fırsatı kullanmak istiyorum. Hedefim F.Bahçe’de kalmak. Ayrılacaks­am da bunun kararını sezon sonunda serbest oyuncu olarak vermek istiyorum” dediği bildirildi.

 ??  ??
 ??  ?? † †
† †
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye