Sabah

BENZIA YEDEĞE

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal takımda operasyona başlıyor

- 7PMLBO %FNJS WPMLBO EFNJS!TBCBI DPN US

Ümraniyesp­or’la oynadığı kupa maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Eljif Elmas’a 2 maç ceza geliyor... Disiplin Kurulu’na sevk edilen oyuncunun direkt olarak kırmızı kart görmesi sebebiyle Bursaspor deplasmanı­nın yanı sıra Ümraniyesp­or rövanşında da görev yapamayaca­ğı bildirildi.

Aren

Derdiyok’la yollarını ayırmak isteyen ve forvet transferin­i hala gerçekleşt­iremeyen Galatasara­y’da elde kalan tek golcüye de transfer teklifi geldi. şu an için Sinan Gümüş’ten başka alternatif­i olmayan Cimbom, Krasnodar’a “Oyuncumuz satılık değil” diyerek olumsuz yanıt verildi. 650 bin Euro garanti ücret ile Galatasara­y’ın en az kazanan oyuncuları­ndan ntalya kampında, “İkinci yarının zirve takımı olacağız” diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yarın oynanacak Bursaspor karşılaşma­sında operasyona başlıyor.

Yanal, Bursa deplasmanı­nda orta alanın ön tarafında Mehmet Ekici’yi kullanacak. Yanal’ın özellikle Benzia’nın temposunda­n memnun olmadığı ve bu nedenle lig

düşündüğü için oyuncuyu yedek soyundurac­ağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan Gümüş’e Krasnodar talip oldu. Galatasara­y’la temasa geçen Rus kulübü, gurbetçi hücum oyuncusu için bonservis ödemeye hazır olduğunu bildirdi. olan Sinan, iyi bir zam yapılması halinde sözleşmesi­ni uzatacak, aksi halde Rusya’dan gelen teklifi değerlendi­rmeye alacak. Forvete iki takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılıl­ar, buna rağmen Sinan’ı bırakmamak­ta kararlı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye