Sabah

¶.218 9ATA1',5’

0HP lideri Bahçeli: 0art’tan sonra, sonuçlar ne olursa olsun, siyasi tablo neyi gösterirse göstersin, Cumhur Ittifakı yaşayacak, yaşatılaca­ktır. Kararımız budur

-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kastamonu ve Çankırı’da düzenlenen mitinglere katıldı. Bahçeli, özetle şöyle konuştu: BEKA ANKETLE ÖLÇhL0EZ n Beka söylemi tutmuyormu­ş. Zillet ittifakını terör örgütleriy­le eşitleme algısı geri tepiyormuş. Yalanınız batsın, tezviratın­ız yerin dibine geçsin. Bunların işi gücü siyasi dolandırıc­ılık, siyasi kalpazanlı­k. Beka ne zamandır anketlerle ölçülüyor. Türk Milleti bekasıyla vardır, var olacaktır.

n AK Partili kardeşleri­mizle ayrımız yoktur. Yürüyüşümü­z yan yana, omuz omuzadır. Biz birlikte Cumhur İttifakı’yız. Biz birlikte Türkiye Cumhuriyet­i’nin sağlam iradesiyiz. n Ezan ıslıklanır, ezanla alay edilir, CHP ile İP çaktırmada­n araziye uyar. Polonya’da 21 yaşındaki Furkan evladımızı şehit eden alçaklar bugün İP’in, CHP’nin yoldaşı, kardeşi, kader ortağıdır. Hangi vicdan bu zillete dayanır? Hangi faziletli kalp zilletin oyunlarına aldanır? Türkiye zillete teslim olamaz. Kastamonu zillete taviz veremez. Konu vatandır, bayraktır, ezandır. Konu milli bekamızın geleceğidi­r.

n 31 Mart’tan sonra, sonuçlar ne olursa olsun, siyasi tablo neyi gösterirse göstersin, Cumhur İttifakı yaşayacak, yaşatılaca­ktır. Cumhur İttifakı’nı anlamak için mangal gibi yürek, kükreyen bir vicdan olmalıdır.

n Terörle mücadeleni­n tavsamamas­ı, Fırat’ın doğusunun temizliği, FETÖ’nün bütünüyle imhası için 31 Mart fırsattır. Burak Erdem ÇELİK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye