Sabah

AVUSTRALYA­LI SENATÖRDEN HİÇ FARKIN YOK BAY Kemal kendini iyice kaybetmiş. Terbiyesiz­e bak! TERÖRÜN kaynağının İslam dünyası olduğunu söyleyecek kadar izanını kaybetmiş. BİR Müslüman nasıl böyle der? Sen öyle söylemeye ne yetkili, ne ehilsin. ‘İSLAM dün

BAŞKAN ERDOĞAN, Yeni Zelanda’daki cami katliamı için Avustralya­lı ırkçı senatörün ağzıyla ‘İslam dünyasında­n kaynaklana­n terör” diyen Kılıçdaroğ­lu’na sert yanıt verdi:

-

Erdoğan: Terbiyesiz­e bak, ‘İslam dünyasında­n kaynaklana­n terör’ diyor. Ya senin o Avustralya­lı senatörden ne farkın var? Terörün kaynağına İslam ülkelerini yerleştire­n bu adama oy vermenin dahi ne kadar büyük vebal olduğunu anlayalım

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, dün Tekirdağ, İstanbul Gaziosmanp­aşa ve Zeytinburn­u mitingleri­nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğ­lu’na tepki gösterdi. Tekirdağ’ın kadim bir Türk yurdu olduğunu söyleyen Erdoğan özetle şöyle dedi: VARLIĞINIZ ZORUNA GİTMİŞ: Sizlerin buradaki varlığı, temsil ettiğiniz değerler Yeni Zelanda’da cami basıp, Müslümanla­rı katleden teröristin bile zoruna gitmiş. Geride bıraktığı bildiride ‘Boğaz’ın batısına geçerseniz sizi öldüreceği­z. İstanbul’a geleceğiz tüm camileri, minareleri yıkacağız.’ diye zırvalamış. Be namussuz Yeni Zelanda nire, Türkiye nire? İstanbul nire, Tekirdağ nire? İstanbul’a 3 gün bir gelmiş, 40 gün bir gelmiş. Şimdi çalışmalar yapılıyor. Bağlantısı nerelerle var, çıkaracağı­z.

HEDEFLERİ TÜRK MİLLETİ: Bunların derdi Tayyip Erdoğan değildir. Bunların derdi AK Parti veya Milliyetçi Hareket Partisi’yle birlikte kurduğumuz Cumhur İttifakı da değildir. Bunların derdi, doğrudan doğruya Türkiye’dir, Türk milletidir. Bugün Türkiye, bölgesinin hem güçlü hem de en müreffeh devletidir. Eğer bugün Türkiye’ye saldırılıy­orsa, Erdoğan’a saldırılıy­orsa bunun sebebi güçlenen Türkiye’dir.

NE FARKIN VAR" Avustralya­lı bir senatör var, ahlaksız, edepsiz... Dünkü olayla ilgili ne diyor? Ve Bay Kemal ne diyor? Terbiyesiz­e bak, ‘İslam dünyasında­n kaynaklana­n terör’ diyor. ‘İslam dünyasının oturup düşünmesi lazım.’ diyor. Ya senin o Avustralya­lı senatörden ne farkın var? Terörün kaynağının İslam dünyası olduğunu söyleyecek kadar izanını kaybetmiş, kendini kaybetmiş olan birisi, halkının yüzde 99’u Müslüman olan bu ülkede siyaset yapıyor. Sen kimden yanasın? Domuzdan yana mısın, bu milletten yana mısın? %Ü<ÜK VE%AL: Zira sen zaten şu anda teröristle­rle berabersin. Sen zaten ta Kandil’dekileri, Tendürek’tekileri, Cudi’dekileri, Gabar’dakileri yanına alıp onlarla beraber yürüyüş yapan adamın ta kendisisin. Ben inanıyorum ki, benim Tekirdağlı kardeşleri­m de, Türkiye’deki CHP’ye gönül veren kardeşleri­m de sana inşallah 31 Mart’ta öyle bir Osmanlı tokadı atacak ki bir daha belini doğrultama­yacaksın. Terörün kaynağına İslam ülkelerini ve ümmeti yerleştire­n bu adama oy vermenin dahi ne kadar büyük bir vebal olduğunu anlayalım.

 ??  ?? Erdoğan Tekirdağ mitinginde konuştu: Yeni Zelanda bu kat liamın hesabını sor malı. Aksi takdirde, bu gidiş iyi gidiş değil.
Erdoğan Tekirdağ mitinginde konuştu: Yeni Zelanda bu kat liamın hesabını sor malı. Aksi takdirde, bu gidiş iyi gidiş değil.
 ??  ??
 ??  ?? Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Odayeri-Çatalca arasındaki kesiminin açılması, İstanbul trafiğini önemli ölçüde rahatlatac­ak.
Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Odayeri-Çatalca arasındaki kesiminin açılması, İstanbul trafiğini önemli ölçüde rahatlatac­ak.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye